reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Neznámý

The Unknown

Další název:
Alonzo, muž bez rukou
Rok:
1927
Délka:
61 minut

Celkové hodnocení filmu Neznámý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2011
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2011
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41729minih41729X-Men: Poslední vzdor (2006) 
X-Men: The Last Stand n
minih13481minih13481Nahý (1993) 
Naked n
minih71386minih71386Prometheus (2012) 
Prometheus n
minih117551minih117551Pečovatel (2014) 
De Behandeling n
minih57766minih57766Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr (1978) 
Io tigro, tu tigri, egli tigra n
minih9209minih9209Já jsem Stěna smrti (1978) 
n
minih10986minih10986Kung-fu (1986) 
Kung fu: The Movie n
minih92468minih924684 svatby (2012) [TV pořad] 
4 svatby n
minih119557minih119557Pomsta ženy v černém (1997) 
La vengeance de la femme en noir n
minih41831minih41831Grbavica (2005) 
Grbavica n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.9 %
8   - Zimmy871
10 - Kycky
10 - caligari
8   - kahi
9   - Extraktor
10 - fidelio
10 - Teya

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

16:20 - 17:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

16:30 - 16:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Bejvalek se nezbavíš (2009)

15:15 - 17:20

81 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

106 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139660
Osobností: 599784
Fotografií: 517544
Plakátů: 250496
Obsahů a biografií: 128954

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.26/0.234