reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Neznámý

The Unknown

Další název:
Alonzo, muž bez rukou
Rok:
1927
Délka:
61 minut

Celkové hodnocení filmu Neznámý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2011
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2011
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20617minih20617Tanková brigáda (1955) 
n
minih87191minih87191Hotel snů (2004) [TV seriál] 
Das Traumhotel n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih27940minih27940Hodina prasete (1993) 
The Hour of the Pig n
minih90722minih90722Sbohem soudruzi (2012) [TV seriál] 
Farewell Comrades! n
minih45094minih45094Tajemství řeky bohů (1999) 
The Seventh Scroll n
minih19133minih19133Smrt obchodního cestujícího (1985) 
The Death of a Salesman n
minih58175minih58175Smerš: Smrt špiónům (2007) [TV seriál] 
Smerš n
minih71311minih71311První pes (2010) 
First Dog n
minih21485minih21485Turbina (1941) 
Turbina n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.9 %
8   - Zimmy871
10 - Kycky
10 - caligari
8   - kahi
9   - Extraktor
10 - fidelio
10 - Teya

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

76 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.235