Duben
ohodnotit

Next

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
2.8.2007
„Komu by se nelíbilo znát svůj osud v nejbližších pár minutách.“

Chyby ve filmu Next


1) posloupnost
Na začátku filmu, když čeká Cage na J. Boef, má hodinky na levé ruce. Ale když si později utírá čelo, má je na pravé ruce.


Vložil: roox

2) logická
Liz je pověřena úkolem Chrise uspat, ale nezvládne to, a vše mu vyklopí. Chris následně zapne televizi, díky čemuž agenti nemohou slyšet, co si nadále s Liz povídá. Jenže pokud agenti hotelový pokoj odposlouchávali, museli logicky slyšet i to, že je Liz prozradila.

Vložil: roox

3) logická
Asi v polovině filmu jsou v rezervaci indiánů, Nicolas Cage najde někde na skále malou ještěrku. V ruce má mládě Eublepharis Macularius. Ale ten žije pouze v Iráku a Iránu. Asi umí doopravdy kouzlit.

Vložil: roox

4) logická
Policistka dá rozkaz odpojit všechny mikrovlnné vysílačky a telefonní vysílače. Sniper na střeše chce zavolat mobilem kumpánům po tom, co zastřelil Nicolase Cage a samozřejme mu to hlásí, že je bez sítě. Potom policistka volá z mobilu a signál má.

Vložil: roox

5) logická
Stejně tak ve scéně, kdy únosci přenášejí Liz (Jessica Biel) připoutanou ke kolečkovém křesle s výbušninami na střechu, zapne jeden z teroristů na křesle mobil, přes který má být křeslo odpáleno. To by ale nemělo fungovat, neboť policie právě vypla nad městem celou mobilní síť.

Vložil: roox




Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10