reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevítaná návštěva

Houseguest

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
109 minut
„Nevítaná návštěva neznamená vždycky jen pohromu - a tahle zvlášť!“

Celkové hodnocení filmu Nevítaná návštěva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12190minih12190Divoké sny Maxipsa Fíka (1982) [TV seriál] 
Divoké sny Maxipsa Fíka n
minih13414minih13414Na Zlatém jezeře (1981) 
On Golden Pond n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih97263minih97263Vrahova důvěrnice (2011) [TV film] 
Appropriate Adult n
minih23259minih23259Wayneův svět 2 (1993) 
Wayne's World 2 n
minih25073minih25073Šmankote, babičko, čaruj! (1998) 
Šmankote, babičko, čaruj! n
minih28238minih28238Rodinný kšeft (2004) [TV film] 
Crimes of Fashion n
minih43489minih43489Démon pomsty (1989) 
Pumpkinhead n
minih3727minih3727Svědek vraždy (2007) 
Tell Me No Lies n
minih116433minih116433Edge of Eternity (1959) 
Edge of Eternity n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
4   - curil
8   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Kloby

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.933/0.91