reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevinné tahy

Searching for Bobby Fisher

Rok:
1993
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Nevinné tahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2013
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34001minih34001Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech n
minih73024minih73024Keane (2004) 
Keane n
minih21823minih21823Útěk z planety opic (1971) 
Escape From The Planet Of The Apes n
minih27515minih27515Hranice možností (1998) 
Without Limits n
minih42912minih42912Eragon (2006) 
Eragon n
minih12886minih12886Mořské panny (1990) 
Mermaids n
minih7108minih7108Dva z onoho světa (1962) 
Dva z onoho světa n
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih10247minih10247Kladivo na čarodějnice (1969) 
Kladivo na čarodějnice n
minih40043minih40043Jízda na střele (2004) 
Riding the Bullet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - Justik66
7   - Snura
8   - Faye
9   - legenda
8   - rockwoman
10 - michaela11

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

22:30 - 23:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Prokletý ostrov (2010)

21:45 - 00:00

69 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:15 - 23:10

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:50 - 23:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.289/0.261