Nevěřte mužům (2005)

Nevěřte mužům (Trust the Man)
66.8 %
 
 

Trust the Man

    Žánr: komedie / romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 103 min.
Rebecca a Tom jsou šťastný manželský pár. Tom by byl však šťastnější, kdyby s ním Rebecca spávala častěji a ona by zase byla raději, kdyby ji nechal na pokoji. Tom právě odešel z dobře placeného místa. Je doma, zaobírá se častějším sexem a rád by už konečně zjistil, co od života vlastně chce. Rebecca je na druhé straně velmi úspěšná herečka a momentálně se plně soustředí na premiéru své nové hry. Rebečin bratr Tobey už 10 let chodí s Elaine. Ona by se rada usadila, vdala a měla děti, ale pro Tobeyho by to byl malý krok ke smrti.
V obou vztazích to začne skřípat. Rozejdou se. Tom a Tobey mají, co chtěli. Každý žije sám a může si dělat, co chce, hádat se kdykoliv a zjišťovat, která je ta pravá. Ale přichází nečekaný zvrat. Oba dva zjišťují, že to, co doopravdy chtějí, nechali odejít, a že tak to zůstat nemůže. Začnou plánovat, přičemž vědí, že musí udělat něco drastického. Nyní nelze váhat. ...Je nutné připravit dokonalý plán… jde o vše.

režie:
Bart Freundlich
 
 
hraje:
David Duchovny (Tom), Julianne Moore (Rebecca), Sascha Gillen (Baby Maggie), Brianna Gillen (Baby Maggie), Liam Broggy (David), Scott Sowers (Terminex Guy), Billy Crudup (Tobey), Maggie Gyllenhaal (Elaine), Garry Shandling (Dr. Beekman), Sarah Knowlton (Elainina šéfová), Brian Tarantina (veselý kadeřník), Justin Bartha (Jasper), David Greenspan (ředitel Francis), Dagmara Dominczyk (Pamela), Caroline Schlobohm (Shannon), Eva Mendes (Faith), Noelle Beck (letecká obsluha), Jacqueline Lovell (dívka v baru), Anya Avaeva
 
 
scénář:
Bart Freundlich
 
 
kamera:
Tim Orr
 
 
hudba:
Clint Mansell
 
 
kostýmy:
Michael Clancy
 
 
střih:
John Gilroy
 
 
zvuk:
Dave Paterson (Supervize), Andy Kris
 
 
produkce:
Todd M. Hofacker, Sidney Kimmel, Tim Perell
 
 
výprava:
Kevin Thompson
 
 
výkonný producent:
Marina Grasic, Evelyn O'Neill
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.