reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevěrná žena

La femme infidéle

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
96 minut
„Krásné manželství a banální, leč osudové selhání.“

Celkové hodnocení filmu Nevěrná žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2009
tomc2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26562minih26562Spiknutí (1999) 
Malevolence n
minih40614minih40614Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese (1975) 
The Adventure of Sherlock Holmes’ Smarter Brother n
minih58849minih58849Přežila jsem peklo (2008) [TV film] 
Fleisch n
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih126687minih126687Brigitte Bardot: Nepochopená (2013) [TV film] 
Bardot, la méprise n
minih103227minih103227Ztraceni v lásce (2005) 
Opa! n
minih28187minih28187Nepřítel mého nepřítele (1999) 
Enemy of My Enemy n
minih117551minih117551Pečovatel (2014) 
De Behandeling n
minih52946minih52946Začarovaná láska (2007) [TV film] 
Začarovaná láska n
minih50931minih50931Jednotka zvláštního určení (2006) [TV seriál] 
The Unit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
8   - cicis
6   - curil
6   - jarda53
7   - Veronika42
8   - Charlie35
8   - Akana
8   - melakara
6   - ponorka.ba
8   - dederon
7   - rosta12
9   - Johnny1
8   - tomc2

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

80 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

105 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 7.088/7.061