Duben
ohodnotit

Nesvatbovi

The Wedding Crashers

Další název:
Ako uloviť družičku (SK); Die Hochzeits-Crasher
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
22.9.2005
„Život je párty, tak to rozjedeme!“

Komentáře k filmu Nesvatbovi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Prvních 20 minut jsem   přetrpěl a říkal si, že   pokud se to nerozjede, balím   to. Rozjelo se - do humoru   chvílemi až nad mé meze,   ale vydržel jsem - a zabil   čas. Ne že bych se extra   bavil nebo extra nudil; šlo   to. Víckrát vidět - nevím,   nevím...
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
The Wedding Crashers
Jednoznačně jedna z   nejlepších amerických   komedií vůbec, už dlouho   jsem nenarazila na film u   kterého bych se bavila   pokaždé když se na něj   dívám ( a že jsem ho   viděla už mnohokrát). Není   to tak dávno co jsem   přemýšlela nad hereckými   komediálními herci, teď   mluvím o filmových   parťácích, přes velkou   škálu (Chan&Tucker,   Chan&Wilson,   Wilson&Stiller, atd.)   došlo mi že nejlíp je na   tom dvojce Vaughn&Wilson,   protože působí opravdu   přirozeně a jejich   spolupráce jim jde na   jedničku bez nich by to   prostě nebylo ono.
Nesvatbovi jak byl   pojmenován film u nás   zabaví diváka od samého   začátku až do finálních   titulek a to nejen svým   hereckým obsazením a   vtipnými dialogy, ale i svou   ,,originalitou".
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2017
Vtěrkové na svatbách:-)
Fajn herci, příjemná   atmoška, dobrej humor,   viděno 2x, jen ta romantika   mě tam moc neseděla, ale bez   ní by to zas ztrácelo ten   smysl. Pohodová komedie,   která umí zabavit.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2020
Owen Wilson a Vince Vaughn. To   nemohlo dopadnout špatně. A   nedopadlo. On už stačí ten   začátek. Rozvodoví   právníci, které si oba s   chutí zahráli, obcházejí   ve svém volnu cizí svatby se   záluskem se nejen pobavit a   dobře se najíst, ale hlavně   sbalit na jednu noc nějakou   tu roštěnku. Ve věčnou   lásku ani jeden z nich   nevěří. Osud je však   mrška setsakramentská a tak   jednoho krásného dne s   oběma nečekaně hodně   zamává. Nemá cenu si nic   nalhávat. Jedná se o   prachobyčejnou lehce humornou   etudu za použití klasické   romantické šablony, jakých   byla natočená doslova hora.   O nějaké důvěryhodnosti   tady samozřejmě nelze   debatovat, obzvlášť, pokud   je v celém příběhu více   klišé, než je obvykle   zdrávo. Jestli je v tom   skrytá nějaká myšlenka   ohledně svateb a rozvodů,   těžko posoudit. Tady jde po   divácké stránce   především o zábavu a ne o   přemýšlení nad danými   skutky A tak je to potřeba   brát. I přes své určité   neduhy snímek pobaví, což   bylo i záměrem.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2017
PROCESOR!
Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Zrzečka,   Zrzečka, Zrzečka, Když jí   miluješ není co řešit,   pohodová komedie-co dodat?
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Od této komedie jsem moc   neočekával.Shlédl jsem ji a   musím konstatovat, že to je   velmi povedená podívaná.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Skvělá komedie s perfektní   komediální dvojkou. Je sice   pravda, že už je od   začátku jasné jak to   dopadne (snoubenec dívky, do   které se zamiluje hl. hrdina   je blbec největšího   kalibru) ale většinou   všechno zachraňují skvělé   fóry ústřední dvojice. Jen   víc takových komedií.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2024
Já mám tuhle komedii fakt   rád. V mém věku už na   takové velké lásky moc   nevěřím, ale ve filmu mě   to baví. Owen Wilson je   sympoš a celej film tahá,   nicméně jeho parťák taky   drží krok. Rachel to tady   moc sluší, stejně jako   nestárnoucí Jane Seymour.   Spousta dobrých hlášek a   vtipných scén. A malá role   Willa Ferrella v kombinaci s   českým dabingem je fakt   síla. Hlavně jeho   hulákání na mámu se   sekanou a hraný brekot na   pohřbu, to mě pokaždé   rozbije :-D Za mě slušných   80%  
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Dívat se na tenhle film po   Indiana Jonesovi není zrovna   to nejlepší. To se Nově   nepovedlo-třeba odpoledne v   sobotu by to bylo lepší.   Opravdu dívat se na to dá   jen jednou - víckrát ne.   Prostě tenhle druh humoru mi   není blízký a nedovedu si   představit být v takovéhle   situaci. Filmy tohle typu   prostě nemusím.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $209,255,921║Tržby   Celosvetovo $285,176,741║   /videl v kine: 85%/_____
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2018
John Beckwith (Owen Wilson) a   Jeremy Grey (Vince Vaughn)   jsou dobrý borci, ale i tak   na Jane Seymour alias Kathleen   Cleary alias Mudr. Quinn   nemají. Protože ona je je   super MILF to je bez debat.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Bavil jsem se dobře. Vysoko   hodnotím radu, že nejlehčí   je balit holky na   pohřbech...Velmi vtipné mi   přišli hlášky   Vince...tenhle film nechci moc   vychválit ale je opravdu   vynikajici...
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2011
John a Jeremy jsou kolegové v   práci a přátelé. Hlavně   to jsou ale parťáci na   svatbách. Každý rok si   užívají tři týdny na   svatbách jim zcela   neznámých lidí. Tancují,   pijí, povídají si s hosty a   hlavně balí holky. Sezóna   svateb zrovna skončila,   ovšem tahle vypečená dvojka   nakonec přistoupí na   pořádnou výzvu – mocný   politik Cleary vdává svojí   dceru…
Tahle komedie   mě moc příjemně   překvapila. Hlavní dvojka ve   složení Vince Vaughn –   Owen Wilson skvěle funguje i   když ten ukecanej začátek   mě dvakrát nepřesvědčil,   jaksi jsem ani nestíhal o   čem se mluví. Pak ale   přijde sezona a já se   skvěle bavil, klidně bych   vydržel i o pár minut dýl,   sledovat nápadité akce   týhle dvojice. Od týhle doby   padá opravdu slušný   množství hlášek a objevuje   se spousta, občas   nečekaných, ale téměř   vždy šílených situací a   přestože má tenhle snímek   téměř dvě hodiny,   nepolevuje až do úplného   závěru. Čemuž notně   dopomáhá nenormálnost   téměř všech postav. A   když to ke konci všechno   příliš zvážní, objeví   se zčistajasna Will Ferrell   se svojí inovací v podobě   pohřbů a totálně to   zabije:-) Jediný, co bych   vytknul je nakonec Gloria,   jejíž nymfomanie je hodně   přehnaná a působí mnohdy   trapně. Alespoň že se na   ní dobře kouká…Stejně   jako na Rachel McAdams, který   to s tmavými vlasy opravdu   moc sluší. Ve vedlejších   rolích se objevují také   Jane Seymour nebo Christopher   Walken. Taky hodně   vyspídovanej Bradle Cooper,   který určitě žádný   sympatie vzbuzovat nebude:-)   Jinak já si nejvíce užíval   Vince Vaughna - situace jako   noční návštěva Clearyho u   Jeremyho, „pokec“ s   farářem nebo reakce na   „vrať mi můj obraz“   prostě neměli chybu. Jo   bavil jsem se téměř od   začátku až k (nečekaně)   happy konci.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Peníze jim přináší   poslouchání rozvodových   hádek a zábavu obstarává   „svatební sezóna“. A tu   si opravdu užívají!!! A to   nejenom, jako   „profesionální“   svatební hosté a baviči,   ale i svůdníci. Mají totiž   ověřený způsob, jak   spolehlivě balit a sbalit.   ..." Nechci tím říct,   že jsme odporní, ale   nemyslíš, že je to trošku   nezodpovědné? - Ne!"   Ovšem někdy může být   vyzkoušený postup ...   špatně pochopen.   Příjemná, inteligentní   americká komedie - velká to   vzácnost.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2016
Dokud chodí po pařbách, tak   se na to dalo koukat. Jakmile   dojde k zamilování a   následně i změně svateb na   pohřby...nuda. Vince Vaughn   je navíc hrozně   nesympatickej týpek.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Vince Vaughn a Owen Wilson   jsou parádní dvojka.Oni   dělají svadby a oni snad   skoro s každou skončí v   posteli.No jednou se objěví   v praštěné rodince   Clearyových na čele s   Christopherem Walkenem.K tomu   ještě dcera Rachel Mcadams a   hned máte komedii se   zvučnými jmenami,která je   velmi dobře natočena a   hodně pobaví.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2006
Dva týpci lezou na cizí   svatby, aby se tam zadarmo   najedli, napili a zbalili   ženský. Celkem originální   komedie, která se na   začátku skvěle rozjede, v   průběhu trochu ztrácí   dech, celkově však velmi   dobrá zábava. Zárukou   kvalitního humora je hlavní   herecká dvojice - Vince   Vaughn a Owen Wilson.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Když po pár minutách filmu   začnu myslet na něco   jiného, je to znamení, že   mě to nebaví. A to se také   stalo. Podprůměrná komedie   s násilně rádoby vtipnými   scénami, které mi chvílemi   připadaly až nechutné.   Navíc opravdu nemusím   Vaughna, zdá se mi oplzlý a   jeho nadržená přítelkyně   nemožná. Takže u mě na   večer ani náhodou, na   odpoledne pro nenáročné a   celkově na nic.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2006
Super zábava!!!
Tahle komedie stojí za   shlédnutí , už jsem dlouho   tak nezasmál!!!
A to   co se v průběhu tohohle   filmu přihodí Vince   Vaughnovi tak to je síla!!!   Vřele doporučuji!!!
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Výborná romantická komedie   plná skvělých zábavných   momentů s dvěmi velkými esy   v hlavních rolích.   Příště by ale z toho šlo   vyždímat i trochu víc, si   myslím.
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2010
Není to špatná komedie,   ale...,že by mě zvedla ze   židle to rozhodně ne..Owen   Wilson jako vždy super.
ancaz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Nápad:skvělý, hudba:dobrá,   obsazení:skvělé,   zápletka:slabší. Celkově   vzato mírně podprůměrná   romantická komedie. Jenom   proto, že tam hraje Wilson   neznamená, že to musí stát   za to. Nedoporučuji jako   hlavní večerní program. K   danému účelu najdete asi   tak milion lepších a více   vtipných věcí s menším   množstvím hluchých míst.
marfussa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Nesvatbovi
Dva partaci, kteří mají   různé finty, jak se dostat   na cizí svatbu a svést tam   pár žen ? proč ne ?   klasická usměvná   romantická komedie...   samozdřejmě vše končí   dobře a hoši se nám   napraví - dávam 8.
alus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Ano, vcelku povedená komedie,   ale pro mě má jeden velký   zádrhel. Všechny hlavní   postavy jsou mi více či   méně nesympatické,   některé dokonce odpudivé (   např. nymfomanky -matka a   dcera).Samozřejmě, že   ústřední dvojice celkem   sympatická je, ale nějak to   mezi nimi, podle mě,   nejiskřilo.
Pár velmi   podařených scének se ale   určitě najde...
xCindy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Slabší
Je to trochu slabší   romantická komedie, ale pokud   chcete něco nenáročného na   přemýšlení a malinko   zábavného, tak je to to   pravé. Herecké výkony   průměr, zápletka klasika,   dobrý konec podmínkou. No,   prostě jsou horší :-)
sevao
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2008
Skvělá podívaná. Celý   příběh je propleten   komickými situacemi, nudit se   určitě nebudete. O. Wilson   je můj oblíbený herec a   role sukničkářů mu prostě   sedí.
Petík
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2006
U této komedie, jsem se   hodně nasmála a to je pro   mé hodnocení   nejdůležitější. Owen a   Vince hláškovali jako o   život a skvěle si vzájemně   nahrávali. Ke konci mě   ještě dostala scéna s   Willem Ferrellem na   pohřbu....sice velmi černý   humor, ale to nemění nic na   tom, že to bylo velmi   vtipné. Určitě si to   pustím někdy znovu a   vychutnám si největší   perličky.
harika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2008
velice povedena komedie,u   ktere jsem se tak dlouho a   dobre nepobavil,muzu rict jen   ,ze fakt dobra komedie

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3696minih3696Bažanti (1971) 
Les Charlots en Folie n
minih144710minih144710Lucie: Příběh jedný kapely (2016) 
Lucie: Příběh jedný kapely n
minih66700minih66700Máma mezi Marťany (2011) 
Mars Needs Moms! n
minih62542minih62542Jedině ona (2010) 
Just Wright n
minih8401minih8401Hodný, zlý a ošklivý (1966) 
The Good, The Bad And The Ugly n
minih7994minih7994Gumídci (1985) [TV seriál] 
Adventures of the Gummi Bears n
minih20807minih20807Terminátor (1984) 
The Terminator n
minih117163minih117163Válečná generace (2013) [TV minisérie] 
Unsere Mütter, Unsere Väter n
minih38734minih38734Cabin Fever (2002) 
Cabin Fever n
minih65226minih65226Stolen (2009) 
Stolen n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

65 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

00:00 - 01:05

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190547
Osobností: 697843
Fotografií: 763969
Plakátů: 376571
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10