reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nesmrtelní [TV seriál]

The Immortals

Země:
Rok:
2000
Délka:
60 minut, 22 epizod, 2000-2001

Celkové hodnocení filmu Nesmrtelní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.8.2009
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2010
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.8.2015
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74840minih74840Ironclad (2011) 
Ironclad n
minih123536minih123536Fantastická čtyřka (2015) 
The Fantastic Four n
minih39740minih39740Zvěd (1983) 
Der Scout n
minih41296minih41296Tohle u nás neděláme (2005) [TV film] 
I Do, They Don't n
minih11898minih11898Malý Bobeš (1961) 
n
minih59207minih59207Pohřbené lži (2001) 
Out of the Black n
minih34139minih34139Nevyřčené tajemství (2001) 
The Unsaid n
minih37062minih37062Dětská hra 2 (1990) 
Child's Play 2 n
minih59000minih59000Bouře (2009) 
Storm n
minih65524minih65524Krutá odveta (2006) [TV film] 
Answered by Fire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - M.A.G.
7   - Dex
6   - rosta12
4   - Kralicek
8   - Bado
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.289