reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nepřítel

L'adversaire

Další název:
Protivník
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
129 minut

Celkové hodnocení filmu Nepřítel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2012
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2011
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2013
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih58144minih58144Sex ve městě 2 (2010) 
Sex and the City 2 n
minih24375minih24375Žhavé výstřely 2 (1993) 
Hot Shots! Part Deux n
minih25072minih25072Bylo jednou jedno zelené údolí (1941) 
How Green Was My Valley n
minih53527minih53527Dorian Gray (2009) 
Dorian Gray n
minih23322minih23322Xanadu (1980) 
Xanadu n
minih39515minih39515Poklad na Sovím hrádku (2004) [TV film] 
Poklad na Sovím hrádku n
minih34772minih34772Čarodějné námluvy (1997) [TV inscenace] 
Čarodějné námluvy n
minih14198minih14198Nevinné tahy (1993) 
Searching for Bobby Fisher n
minih57415minih57415Námořní hrdinové (1929) 
Men O'War n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
8   - cicis
6   - mat.ilda
8   - Faye
7   - R.RICKIE
6   - Andrejevna
8   - olgab
8   - peter22
6   - rosta12
7   - JoeLimo
5   - eso

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

56 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

1 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.384/0.358