Neonové noci - Rozparovač z metra (2000) [TV film]

Obrázek není k dispozici.
83.3 %
 
 

Neonnächte - Der U-Bahn-Schlitzer

    Žánr: thriller
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 92 min.
Policie pátrá v podzemí metra po brutálním vrahovi žen. Přestože je případ brzy uzavřen, komisařka získává nové informace a pokračuje v případu na vlastní pěst. Německý krimithriller (1999). Hrají: M. Bäumerová, J. Nickel, T. Heinze, V. Stübner a další. Režie P. I. Huemer

Na počátku dramatického případu je v tunelu metra nalezena zavražděná žena. Napůl svlečená, znásilněná a ubodaná zaměstnankyně metra Ursula Nowacková, kterou vrah podle všeho přepadl, když se vracela ze služby. Původně mít službu neměla, ale protože její kolegyně Hilla potřebovala volno, vzala práci za ni. Policie si proto klade otázku, zda byla náhodnou obětí, nebo se vrah zmýlil a zaútočil na nepravou ženu. Zejména když je krátce poté Hilla zabita stejným způsobem... Německý televizní thriller natočil v roce 1999 scenárista a režisér Peter Ily Huemer (Kiss Daddy Good Night).

režie:
Peter Ily Huemer
 
 
hraje:
Marie Bäumer (Beate Stein), Jochen Nickel (Weber), Thomas Heinze (Dr. Kühn), Veit Stübner (Fritz Nowack), Rüdiger Hacker, Christiane Lemm, Stephan Wolf-Schönburg (Schack)
 
 
zvuk:
Thomas Szabolcs
 
 
vizuální efekty:
Andreas Teichert
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.