reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nemám strach

Io non ho paura

Další název:
I'm Not Scared/No tengo miedo/Jáma
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
110 minut
„Tajemství, zrada, vražda“

Celkové hodnocení filmu Nemám strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.3.2016
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2007
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2014
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2008
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2014
sylwikk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2009
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2009
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2015
Lukeronka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
caspe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2008
monikom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2014
Nadika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.8.2008
jirca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14163minih14163Nevěra po italsku (1966) 
Adulterio all'italiana n
minih49293minih49293Spálené mosty (2008) 
Genova n
minih11744minih11744M. Butterfly (1993) 
M. Butterfly n
minih23549minih23549Zálesák (1996) 
Forrest Warrior n
minih114767minih114767Dobroty (2001) [TV pořad] 
Dobroty n
minih5028minih5028Cesta do manželské postele (1966) 
Reise ins Ehebett n
minih37100minih37100Vítejte v džungli (2003) 
The Rundown n
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n
minih114417minih114417Příběh kosatky (1966) 
Namu, the Killer Whale n
minih35584minih35584Po zkoušce (1984) [TV film] 
Efter repetitionen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
8   - curil
5   - Edward52
10 - martin.stu
9   - Mlapiska
8   - payo1555
6   - Snura
6   - Faye
8   - Kycky
10 - Faustka
8   - Obivan
4   - oulisna
6   - kahi
10 - sylwikk
4   - Antonin_Ve
1   - Abika
9   - Lukeronka
8   - Andy789
8   - caspe
8   - volam
10 - monikom

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.733/0.701