reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nelly a pan Arnaud

Nelly et Monsieur Arnaud

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
106 minut
„Hluboký, spletitý a především nevypočitatelný je vztah dvou lidí, i když je od sebe dělí desítky let.“

Celkové hodnocení filmu Nelly a pan Arnaud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2009
johnnyboy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22977minih22977Všemu navzdory (1984) 
Against All Odds n
minih18234minih18234Rváčův deník (1995) 
The Basketball Diaries n
minih7123minih7123Dvanáct křesel (1933) 
Dvanáct křesel n
minih35423minih35423Sniper (2002) 
Liberty Stands Still n
minih80912minih80912Znovu a jinak (2011) 
Young Adult n
minih31603minih31603Matka Králů (1982) 
Matka Królow n
minih5090minih5090Cestující v dešti (1969) 
Le Passager de la pluie n
minih31968minih31968Děti století (1999) 
Les enfants du siécle n
minih100276minih100276Mosty přes Ibar (2012) 
Die Brücke am Ibar n
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
9   - curil
8   - melakara
8   - Dulin
8   - phorsky1
10 - Johnny1
9   - volam
8   - johnnyboy

TV Program

ČT1 - Táta kolonády

15:00 - 15:55

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

14:55 - 15:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:25

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140527
Osobností: 602540
Fotografií: 520668
Plakátů: 252150
Obsahů a biografií: 129559

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Návrat (2003)

Návrat
Opravdu velice silný film,   který není zase až tak   daleko od pravdy. Atmosféře   nahrává i fakt, že krátce   po natáčení představitel   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 10 / 10

Na sever severozápadní linkou (1...

Na sever severozápadní linkou
Film jsem viděl už   nekolikrát a vždy mě baví.   Některé pasáže jsou sice   nudnější, ale celkově na   mě film udělal dojem.   Postava Rogera více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Proste Jim Carrey. Místy   vtipný, ale většinou   trapný. Kdo viděl jeden jeho   film, jako by viděl všechny.   Pokud si můžu vybrat, tak se   mi líbil v Masce. Tam   exceluje a přitom není   trapný.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.597