reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Největší z Pierotů [TV seriál]

Další název:
The Greatest of Pierots;
Rok:
1991
Délka:
60 minut, pětidílný
„Vladimír Javorský v titulní roli seriálu ze života slavného mima českého původu.“

Celkové hodnocení filmu Největší z Pierotů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2014
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2015
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2006
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
gigos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27902minih27902Divocí koně (1988) 
Fresh Horses n
minih52957minih52957Maturitní sex (2008) 
Bart Got a Room n
minih130341minih130341Testament mládí (2014) 
Testament of Youth n
minih66209minih66209AZ-kvíz (1997) [TV pořad] 
AZ-kvíz n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih8209minih8209Herkules ve středu Země (1961) 
Ercole el centro della terra n
minih31235minih31235Člověk ze západu (1958) 
Man of the West n
minih75281minih75281Štěstí je teplá deka (2011) [Video] 
Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown n
minih44751minih44751Životní zápas (2005) 
The Game of Their Lives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
8   - Erkul
6   - curil
9   - clara.bow
7   - Faye
8   - cerfik
4   - R.RICKIE
7   - melakara
5   - michal33
6   - MaKy92z
8   - Milicent
8   - AlbertPeta
6   - ceskytulak
8   - tvo
10 - mary.charl
5   - Bimbaša
8   - gigos

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

83 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

28 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.511/0.487