reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Největší příběh všech dob

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2012
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2013
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.3.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2016
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27301minih27301Brigadoon (1954) 
Brigadoon n
minih25153minih25153Má nejlepší přítelkyně (1996) [TV film] 
My Very Best Friend n
minih7990minih7990Gulliverovy cesty (1996) [TV film] 
Gulliver's Travels n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih43686minih43686Puls (2006) 
Pulse n
minih41055minih41055Pavouk se smaragdovýma očima (1986) [TV inscenace] 
Pavouk se smaragdovýma očima n
minih16819minih16819Pozor, vizita! (1981) 
Pozor, vizita! n
minih18585minih18585Jízda sedmi statečných (1972) 
The Magnificent Seven Ride! n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih41116minih41116Vodnická čertovina (1996) [TV inscenace] 
Vodnická čertovina n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.1 %
9   - curil
8   - AGAMEMNON
3   - beneva
9   - peprz
8   - rosta12
10 - dederon
10 - POMAJZ
8   - MysteryIll
8   - JARUN

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

28 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

108 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.495/0.465