reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nejmenší kino na světě

The Smallest Show on Earth

Žánr:
Rok:
1957
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Nejmenší kino na světě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2008
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2010
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46674minih46674Po stopách hvězd: Boleslav Polívka (2008) [TV film] 
n
minih131483minih131483Ghoul (2015) 
Ghoul n
minih65124minih65124L' Arme à gauche (1965) 
L' Arme à gauche n
minih42031minih42031Kobra 11 (1996) [TV seriál] 
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei n
minih51476minih51476Podzimní příběh (1998) 
Conte d'automne n
minih46828minih46828Čardášová princezna (1990) [TV inscenace] 
n
minih113694minih113694Železná srdce (2014) 
Fury n
minih24647minih24647Víkend bez rodičů (1981) 
Víkend bez rodičů n
minih13238minih13238Muži bez křídel (1946) 
n
minih74665minih74665Černá bříza (1978) 
Čornaja berjoza n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - jarda53
8   - Milicent
7   - zepo
7   - Antonin_Ve
9   - Johnny1
7   - shadowdark

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.3/0.276