reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.9.2016 a svátek má Jeroným. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

...nebo být zabit

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1986
„O ceně života a ceně smrti.“

Celkové hodnocení filmu ...nebo být zabit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2007
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2008
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2012
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2012
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.4.2008
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2008
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2013
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2012
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2014
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2010
Darius5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2011
rudyzzr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2013
fracasse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10238minih10238King Size (1987) 
Kingsajz n
minih49279minih49279Barvy lásky (1999) [TV seriál] 
Carita Pintada n
minih4324minih4324Blízká setkání třetího druhu (1977) 
Close Encounters Of The Third Kind n
minih31901minih31901Firecreek (1967) 
Firecreek n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih18746minih18746Seznam smrti (1993) 
The Hit List n
minih15553minih15553Páv se zlatým okem (1967) 
Reflections in a Golden Eye n
minih4517minih4517Bouřlivé pondělí (1987) 
Stormy Monday n
minih42166minih42166Prášky na spanie (1996) [TV film] 
Prášky na spanie n
minih7596minih7596Faunovo velmi pozdní odpoledne (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
5   - curil
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
6   - Hugin
4   - FLA
6   - Bara.40
6   - Snura
6   - Omnibus
6   - R.RICKIE
4   - Andrejevna
6   - lejtenant
6   - rosta12
10 - dederon
2   - Warden
10 - POČÍTAČ
7   - kreator23
7   - rec
8   - Chroust-Sp
7   - kejtl
3   - Darius5

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138073
Osobností: 595609
Fotografií: 513290
Plakátů: 248514
Obsahů a biografií: 127643

Poslední komentáře

Díky za každé nové ráno (1994)

Díky za každé nové ráno
Bohužel Halina si strašně   vymýšlí a její příběhy   jsou podávané "na jedno   kopyto". I tak, hlavně díky   Gustíkovi, má tenhle film   spád a vtip.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Frasier (1993) [TV seriál]

velkomesto

Frasier
život vo velkom meste ma   svoje jemne odtienky a je plny   snobskych predsudkov, z   ktorych sa da vytazit vela   humoru...

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Simpsonovi (1989) [TV seriál]

je nieco lepsieho

Simpsonovi
animovaný seriál lepší   nenájdete...čo sa týka   komeialnych serialov, tak ho   porazí mozno len Fraiser,   alebo Priatelia... Simpsonovci   su zrkadlom dnesneho sveta.

Autor: ondrink | Hodnocení: 9 / 10

Tábor padlých žen (1997)

Tábor padlých žen
Přiznám se, že mi několik   věcí uniklo. Tím nemyslím   jen hierarchii hlídačů, ale   jiných scén. Celkově jde o   klasiku, nepřináší nic   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Revenant Zmrtvýchvstání
Koukám a hledím, že   zdejší publikum sežere   naprosto všechno. Tedy i   autencitu příběhu jako   takovou. Meresjev je proti   DiKaprovi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.802/0.768