reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebezpečný Caribik

Caribe

Další název:
Obchod so smrťou
Země:
Rok:
1987
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebezpečný Caribik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.8.2011
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44770minih44770Havel jede na dovolenou (2004) [DVD] 
n
minih46051minih46051Taková normální rodinka (2008) 
Taková normální rodinka n
minih48245minih48245Dohozená svatba / Míč a řetěz (2004) 
Ball & Chain n
minih28314minih28314Detroit Rock City (1999) 
Detroit Rock City n
minih144815minih144815Zvědavý George: Jarní dobrodružství (2013) [TV film] 
Curious George Swings Into Spring n
minih10396minih10396Kokosy v pralese (1993) 
The Air Up There n
minih6640minih6640Dokonalý svět (1993) 
A Perfect World n
minih48977minih48977Dvě dívky v jednom pyžamu (1974) 
Deux grandes filles dans un pyjama n
minih3048minih3048Andílek aneb panna z Bambergu (1968) 
Engelchen - oder die Jungfrau von Bamberg n
minih25258minih25258Úsmev diabla (1987) 
Úsmev diabla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - curil
5   - RM
7   - moldovan
5   - oulisna
7   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

38 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

118 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

18 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.365/0.345