reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebezpečné podezření [TV film]

Indiscreet

Další název:
Indiskrétny
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Nebezpečné podezření

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.9.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.7.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2010
Rocky4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2012
vratik7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14437minih14437Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988) 
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master n
minih5113minih5113Cíl 500 miliónů (1965) 
Objectif 500 millions n
minih18630minih18630Semtex Blues (1993) 
Undercover Blues n
minih4150minih4150Bitva na Neretvě (1968) 
Bitka na Neretvi n
minih21397minih21397Tři muži a mladá dáma (1990) 
3 Men and a Little Lady n
minih15266minih15266Pád orlů (1989) 
La Chute des aigles n
minih64233minih64233Čtyřikrát (2010) 
Le quattro volte n
minih45410minih45410Válečné kamery - Postup do vnitrozemí (2007) 
n
minih27541minih27541Klub rváčů (1999) 
Fight Club n
minih46296minih46296Městečko Twin Peaks (1990) [TV seriál] 
Twin Peaks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
4   - curil
2   - M.A.G.
3   - REKBRIT
6   - Rocky4
6   - rockwoman
3   - vratik7

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

111 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.573/0.548