reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Nebezpečná kořist

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20847minih20847Kouzlo norkové kožešiny (1962) 
That Touch of Mink n
minih20371minih20371Švanda dudák (1937) 
n
minih43381minih43381Vlak smrti (2006) [TV film] 
Im Auftrag des Vatikans n
minih32077minih32077Björk - Sheperds Bush Empire (2001) 
Björk - Sheperds Bush Empire n
minih19648minih19648Stavisky (1974) 
n
minih36873minih36873Flákači (2001) 
Knockaround Guys n
minih39992minih39992Poslední střetnutí (1981) 
Omen III: The Final Conflict n
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n
minih6620minih6620Zhasnutá světla (1994) 
Dead Connection n
minih6725minih6725Don Juan DeMarco (1995) 
Don Juan DeMarco n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
7   - cicis
6   - georginaa
4   - R.RICKIE
3   - miratskyl
6   - Roman.H
7   - Jarda1744
8   - KURUAZIE

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

82 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

82 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

62 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

67 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.393/0.371