reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vdovy z Widows' Peak

Widows' Peak

Další název:
Návrší vdov
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
20.4.1995
„Dramatický příběh s originální zápletkou, odehrávající se v měšťáckém prostředí 20. let v lrsku. MiaFarrow v hlavní roli. - Je jenom jedna věc, kterou milují víc než tajemství... a tou je skandál!“

Celkové hodnocení filmu Vdovy z Widows' Peak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2009
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
Stanyo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43001minih43001Královna koření (2005) 
Mistress of Spices n
minih71747minih71747Morrison bude mít sestřičku (2008) 
Morrison krijgt een zusje n
minih96751minih96751Dívka (2012/1) [TV film] 
The Girl n
minih55919minih55919Stalo se v Turíně (1963) 
I compagni n
minih45897minih45897Mladý Lincoln (1939) 
Young Mr. Lincoln n
minih46728minih46728Mongol – Čingischán (2007) 
Mongol n
minih11153minih11153Láska na druhý pohled (1981) 
Láska na druhý pohled n
minih93235minih93235Spolek fanoušků Jamese Deana (1982) 
Come Back to the Five and Dime, Jimmy Dean, Jimmy Dean n
minih79993minih79993Raubíř Ralf (2012) 
Wreck-It Ralph n
minih115335minih115335Kniha života (2014) 
The Book of Life n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
9   - Erkul
6   - curil
8   - Johnny1
7   - pauli1
6   - Stanyo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140519
Osobností: 602530
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.424/0.404