reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Návrat pana Ryšánka [TV film]

Další název:
Návrat pana Ryšánka, který to myslel dobře
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
61 minut
„Martin Růžek a Bohuš Záhorský v televizním zpracování jedné z Nerudových Povídek malostranských.“

Celkové hodnocení filmu Návrat pana Ryšánka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2010
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2014
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2007
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47201minih47201Sami v poušti (1993) 
A Far Off Place n
minih61701minih61701Modrý blesk (1986) [TV film] 
The Blue Lightning n
minih5486minih5486Černá punčocha (1987) 
Černá punčocha n
minih130875minih130875Válečný manuál (2014) 
War Book n
minih24999minih24999Svědek obžaloby (1957) 
Witness for the Prosecution n
minih53301minih53301My, zázračné děti (1959) 
Wir Wunderkinder n
minih49263minih49263Holka z města (2008) 
New in Town n
minih9387minih9387Jarčin profesor (1937) 
n
minih15978minih15978Po stopách krve (1969) 
Po stopách krve n
minih39527minih395277 dní života (2000) 
Seven Days to Live n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.2 %
7   - argenson
8   - curil
7   - jarda53
7   - hvezdyn
6   - M.A.G.
7   - Serpentina
7   - Jean-Paul
9   - melakara
7   - Faustka
6   - jager
8   - sakro
9   - biokys
4   - vo.truhlas
9   - miroslav22
7   - jambroz58
5   - honza_cz_5
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250316
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.704/0.674