Návrat minulosti (2008) [TV film]

Návrat minulosti (Past Lies)
61.4 %
 
 

Past Lies

Další název: Minulosť ťa dostane

    Žánr: drama
    Země: Kanada
    Délka: 86 min.
„Kim žije spořádaným životem. Až do chvíle, než jí navštíví agenti FBI a vyhrožují, že ji vtáhnou zpět do kriminální minulosti.“
Kim žije šťastný a spořádaný život s milujícím manželem Michaelem a desetiletým synem Jacobem. Z poklidu ji vyruší nečekaná návštěva agentů FBI Goodwina a Windsorové. Varují ji, že ji sleduje její bývalý manžel Lawrence, kterého propustili z vězení. Dovídáme se, že Kim kdysi spolupracovala se svým bývalým mužem při vloupáních a byla za to odsouzená. Později si změnila jméno a začala žít spořádaným životem. Agenti chtějí, aby Kim zjistila, co má Lawrence za lubem a spolupracovala s ním. Lawrence se s Kim skutečně sejde a chce, aby se s ním podílela na krádeži diamantu z muzea, kde je její současný muž kurátorem. Vyhrožuje, že jinak prozradí její pravou totožnost. Agenti na Kim naléhají, ať mu spolupráci přislíbí, že ho potřebují chytit při činu. Kim je nervózní a její podivné chování zavdá příčinu k tomu, aby ji Michael začal podezírat z nevěry. Kim mu nakonec všechno prozradí. Agenti slibují Kim ochranu při účasti na vloupání do muzea. Kim skutečně diamant uloupí, ale Lawrencovi předá repliku. Ukazuje se, že agenti byli Lawrencovi komplicové. Kim je zatčena, ale vysvětlí policii, proč to udělala a odevzdá pravý diamant. Agenti jsou zatčeni, ale Lawrence unikl. Chce se Kim pomstít a přepadne její rodinu na chatě. Po dramatické přestřelce Michael zavolá policii a ta nakonec Lawrence zneškodní. Kim konečně může hodit svůj předchozí život definitivně za hlavu.

režie:
Terry Ingram
 
 
hraje:
Nicole Eggert (Kim), Ty Olsson (Lawrence), Colin Lawrence (agent Goodwin), Jason Griffith (Harry), Julia Benson (Sarah), Ed Anders (hlídač v bance), Paul Bittante (hlídač v muzeu), Jennifer Copping (Diane), Agam Darshi (Claudia), Chelah Horsdal (Danielle), Luis Javier (Carranza), Aaron Pearl (Kozlowski), Chris Shields (pan Martinez)
 
 
scénář:
Peter Sullivan
 
 
kamera:
Michael Balfry
 
 
hudba:
John Sereda, Paul Michael Thomas
 
 
střih:
Asim Nuraney
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.