reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Návrat Jána Petru

Dukáty v naftalíne

Rok:
1984
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1986

Celkové hodnocení filmu Návrat Jána Petru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30540minih30540Rogopag (1963) 
Rogopag n
minih39389minih39389Večeře s April (2003) 
Pieces of April n
minih24477minih24477Drevená dedina (1955) 
n
minih71354minih71354A Thousand Clowns (1965) 
A Thousand Clowns n
minih8078minih8078Hard Boiled (1992) 
Lat sau san taam n
minih97020minih97020Útok na Bílý dům (2013) 
White House Down n
minih5482minih5482Černá neděle (1977) 
Black Sunday n
minih112277minih112277Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 
The Man From U.N.C.L.E. n
minih47325minih47325Expozitura (2009) [TV seriál] 
Expozitura n
minih74939minih74939Coriolanus (2011) 
Coriolanus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
6   - curil
6   - jarda53
4   - hvezdyn
6   - rosta12
10 - dederon

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139584
Osobností: 599567
Fotografií: 517310
Plakátů: 250400
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.43