reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Návrat domů

Další název:
Zabloudil v Praze; Sám
Žánr:
Rok:
1948
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1/1949
„První dny míru… doba, kdy je možné zabloudit i v rodném městě. Karel Höger v hlavní roli českého filmu“

Celkové hodnocení filmu Návrat domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.7% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.5.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2013
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2007
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.6.2015
veruncheek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10422minih10422Komando (1985) 
Commando n
minih19356minih19356Souboj o poklad Yankee Zephyru (1981) 
Race for the Yankee Zephyr n
minih97965minih97965Akrobat (2005) 
The Flyer n
minih13865minih13865Cesta do Číny (1983) 
High Road to China n
minih48260minih48260Krajkářka (1977) 
La Dentelliér n
minih50419minih50419Damaged care (2002) [TV film] 
Damaged care n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n
minih50698minih50698Lucy (2003) [TV film] 
Lucy n
minih48128minih48128Noční můra (1991) [TV film] 
Don't Touch My Daughter n
minih45898minih45898Ta záležitost s Gray (2006) 
Gray Matters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.7 %
7   - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
7   - Edward52
7   - M.A.G.
10 - melakara
9   - nick4
6   - fred.appl
8   - Andrejevna
8   - tomas.sulc
9   - Milicent
8   - oulisna
8   - rosta12
9   - kepsar
9   - vo.truhlas
9   - miroslav22
9   - ceskytulak
9   - tvo
4   - lenkav
8   - karesm

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140566
Osobností: 602646
Fotografií: 520708
Plakátů: 252186
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

Hvězdná brána (1994)

Hvězdná brána
Tvůrci se zřejmě zabývali   egyptologií, přičemž   sáhli i po nejznámější   teorii platící do   dnešních, která vzniká   vždy, když si vědci více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Coriolanus (2011)

Shakespeare s modernym kabatom...

Coriolanus
Reziserska prvotina tohto   skveleho herca dopadla   dobre,aj ked je
miestami   vidiet nedostatok   skusenosti.Prave prilisna   snaha bola více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.487