reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nadměrné maličkosti [TV cyklus]

Vše pro syna (2003) - 4. díl

Další název:
Nadměrné maličkosti - Vše pro syna
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
41 minut
„Příběh o tom, co se může stát, když se rodiče příliš horlivě snaží pochopit svého dospívajícího syna.“

Celkové hodnocení filmu Vše pro syna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.8.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2011
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2010
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih61413minih61413Neubližujte mé dceři! (2008) [TV film] 
Entführt - Ich hol dich da raus n
minih10911minih10911Kryštof Kolumbus (1992) 
Christopher Columbus: The Discovery n
minih4008minih4008Bílá paní (1965) 
n
minih17554minih17554Ptákoviny (1995) [TV pořad] 
Ptákoviny n
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih14264minih14264Něžný barbar (1989) 
Něžný barbar n
minih34022minih34022Moje tlustá řecká svatba (2002) 
My Big Fat Greek Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
8   - SvoKar
6   - jarda53
10 - ajaajena
6   - Serpentina
8   - jitush.b
5   - payo1555
9   - Faye
5   - R.RICKIE
10 - Ondrej_pri
5   - Persefonia
7   - saraSun
7   - rosta12
9   - kepsar
6   - tvo
7   - PERNIKAR
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.385/0.344