reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nadměrné maličkosti [TV cyklus]

Nehoda (2004/1) - 11. díl

Další název:
Nadměrné maličkosti: Nehoda
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
35 minut
„Miroslav Donutil v televizní povídce o tom, že telefonovat milence při jízdě autem se nevyplácí...“

Celkové hodnocení filmu Nehoda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.7.2010
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2011
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2014
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2008
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2008
simon171
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53355minih53355Fletch (1985) 
Fletch n
minih96487minih96487La poliziotta fa carriera (1976) 
La poliziotta fa carriera n
minih63249minih63249Pirátova rodinka (2007) [TV seriál] 
Famille Pirate n
minih39085minih39085Na stojáka (2004) [TV pořad] 
Na stojáka n
minih23025minih23025Výdělečné ženy (1937) 
n
minih24708minih24708Svatba s podmínkou (1965) 
n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih69013minih69013Sněhový zázrak (2005) [TV film] 
Snow Wonder n
minih28756minih28756Osamělost přespolního běžce (1962) 
The Loneliness of Long Distance Runner n
minih4469minih4469Bonnie a Clyde po italsku (1982) 
Bonnie e Clyde all'italiana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
6   - ajaajena
6   - Serpentina
7   - New
5   - R.RICKIE
9   - Ondrej_pri
7   - Persefonia
7   - sakro
3   - Milicent
7   - saraSun
6   - rosta12
9   - miroslav22
8   - Neo87
6   - Dejw86
5   - tvo
5   - Nob.r
6   - corado
6   - simon171

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

18:15 - 18:45

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.56/0.519