reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nábřeží Notre-Dame

Quai Notre-Dame

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Nábřeží Notre-Dame

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2008
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2008
kocur1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
monca121
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8219minih8219Chovanky ze Saint-Cyr (1940) 
Le educande di Saint-Cyr n
minih53811minih53811Náušnice (1985) [TV inscenace] 
n
minih42161minih42161Chobotnice 4 (1989) [TV seriál] 
La Piovra 4 n
minih26144minih26144Neznámé matky (1921) 
n
minih41062minih41062O houslích krále snů (1987) [TV inscenace] 
O houslích krále snů n
minih8418minih8418Holka na zabití (1975) 
n
minih47591minih4759110,5 stupně (2004) [TV film] 
10.5 n
minih44130minih44130Rapsodie v modrém (1945) 
Rhapsody in Blue n
minih36211minih36211Příběh z rákosiny (1951) 
Příběh z rákosiny n
minih43507minih43507Amityville: Dům hrůzy (1983) 
Amityville 3-D n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
2   - T800
7   - tvo
4   - marimari
3   - 10kacka10
6   - sekkos
8   - mirisek
9   - termit
6   - milan53
4   - kocur1
4   - monca121

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

14 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.193/0.171