reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na startu je delfín

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1975

Celkové hodnocení filmu Na startu je delfín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.9.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.1.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2014
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122421minih122421Svatební dohoda (2014) 
The Wedding Pact n
minih24152minih24152Ztracený svět: Jurský park (1997) 
The Lost World: Jurassic Park n
minih61968minih61968Pikantní salsa (2006) 
Hot Tamale n
minih67843minih67843Zdravý nemocný (1979) 
Il malato immaginario n
minih40780minih40780Rána z milosti (2005) [TV film] 
n
minih86014minih86014V očekávání zázraku (2009) [TV film] 
Expecting a Miracle n
minih5468minih5468Černá Emmanuella - Hodina divoké radosti (1975) 
n
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n
minih4892minih4892C.H.U.D. (1984) 
C.H.U.D. n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.2 %
4   - Erkul
3   - curil
6   - green-tea
5   - martin.stu
5   - Charlie35
3   - Rene1
6   - melakara
6   - R.RICKIE
5   - nick4
7   - Jarda.ftr
7   - Krupe
6   - mikee007
6   - Milicent
6   - rosta12
5   - POMAJZ
7   - Ondra44
6   - Xell
10 - labelle

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

0 minut již uběhlo
115 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.429/0.406