reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na plný plyn

Vollgas

Další název:
Step on It
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Na plný plyn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
JosefS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41436minih41436Ďábelský Santa (2005) 
Santa's Slay n
minih20014minih20014Svět patří nám (1937) 
Svět patří nám n
minih28298minih28298Zbabělci (2000) 
n
minih11485minih11485Likvidátor (1996) 
Eraser n
minih17936minih17936Rodinné pouto (1985) 
Lien de parenté n
minih14697minih14697Oceány v plamenech (1986) [TV film] 
Oceans of Fire n
minih46037minih46037Zabiják bez tváře (2006) 
Reptilicant n
minih16917minih16917Preludium (1941) 
n
minih26956minih26956Něžná revoluce (1989) 
n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - MaKy92z
6   - rosta12
7   - Zdenek13
7   - KURUAZIE
5   - tvo
8   - JosefS
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.411