reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Na divokém severu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3091minih3091Anička s lískovými oříšky (1993) [TV film] 
Anička s lískovými oříšky n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih19088minih19088Smějící se policajt (1973) 
The Laghing Policeman n
minih10278minih10278Klícka na kanárka (1983) 
Клетка для канареек n
minih24674minih24674Skalní ševci (1931) 
n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih13666minih13666Návrat ztraceného syna (1966) 
n
minih7240minih7240Edgar a Kristýna (1966) 
Edgar i Kristina n
minih43554minih43554Bambuľkine dobrodružstvá (1982) [TV seriál] 
Bambuľkine dobrodružstvá n
minih10250minih10250Klapzubova jedenáctka (1938) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
8   - tvo
3   - mirisek
2   - Collie
9   - MIGELO26
4   - arysto
5   - qweztr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139531
Osobností: 599374
Fotografií: 517123
Plakátů: 250302
Obsahů a biografií: 128871

Poslední komentáře

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.143/0.125