reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Na co si hrajeme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2008
Nikinka15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14285minih14285Ničitel (1984) 
Blastfighter n
minih19705minih19705Stopa (1985) 
Clue n
minih26980minih26980Podivné jméno pro psa (1992) 
n
minih3870minih3870Bez rodiny (1972) 
Senza famiglia, nullatenenti cercano affetto n
minih28854minih28854Rexík (1967) [TV seriál] 
Reksio n
minih9194minih9194Ivan Hrozný (1944) 
Ivan Groznyj n
minih38586minih38586Paměť stromů (2003) [TV seriál] 
Paměť stromů n
minih13767minih13767Nebezpečné léto (1981) 
n
minih44934minih44934Boty (1987) [TV inscenace] 
n
minih45856minih45856Blokáda (1938) 
Blockade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
8   - tvo
6   - uriel
4   - mirisek
2   - Collie
6   - MIGELO26
2   - qweztr
10 - Nikinka15

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

75 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.127/0.108