reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Na Bukvovom dvore

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.4.2008
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21588minih21588Učitel šermu (1992) 
El maestro de esgrima n
minih8023minih8023Nebezpečná hra (1993) 
Dangerous Game n
minih8026minih8026Marthe Richard ve službách Francie (1937) 
Marthe Richard au service de la France n
minih8025minih8025Hadí vejce (1977) 
L’œuf du serpent n
minih9055minih9055I.D. pozitivní (1986) 
n
minih42566minih42566U lékaře (1956) 
n
minih4907minih4907Calabuch (1956) 
Calabuch n
minih37184minih37184Má kamera a já (2002) 
Ma caméra et moi n
minih11040minih11040La Bamba (1987) 
La Bamba n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.3 %
4   - opl
4   - mirisek
2   - Collie
5   - MIGELO26
4   - qweztr
4   - MIMO76

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.067/0.049