reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mykoin PH 510

Penicilín G

Další název:
Penicilin; Bílý kůň PH 510
Žánr:
Rok:
1963
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
20.3.1964
„Podle skutečné události“

Celkové hodnocení filmu Mykoin PH 510

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.7.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.7.2009
Rostislav82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih131131minih131131Revenant Zmrtvýchvstání (2015) 
The Revenant n
minih52107minih52107Se zpětnou platností (1997) 
Retroactive n
minih42441minih42441Životy těch druhých (2006) 
Das Leben der Anderen n
minih5639minih5639Čistá řeka (1978) 
Čistá řeka n
minih41578minih41578Královský gambit (1974) [TV inscenace] 
n
minih52243minih52243Zvláštní případ (1981) 
Une étrange affaire n
minih18186minih18186Rumburak (1984) 
Rumburak n
minih122688minih122688Čarovný les (2014) [DCP] 
Into the Woods n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n
minih72141minih72141Láska a vášeň (2000) 
Love & Rage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
9   - hvezdyn
7   - Edward52
7   - Frolíček
8   - martin.stu
6   - nick4
4   - Andrejevna
7   - Kycky
7   - zepo
6   - rosta12
10 - dederon
7   - Bape
1   - Kloby
10 - Rostislav8

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

53 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

38 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

43 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.251