reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž, který se mi líbí

Un homme qui me plaît

Další název:
Un tipo che mi piace; A Man I Like; Love Is a Funny Thing
Rok:
1969
Délka:
115 minut
„Kdo z nich je víc zamilovaný?“

Celkové hodnocení filmu Muž, který se mi líbí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2012
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.10.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2015
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2013
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2009
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2012
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2010
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2016
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih26602minih26602Pán a hvezdár (1959) 
Pán a hvezdár n
minih29853minih29853Sezóna příšer (1987) 
Szörnyek évadja n
minih54039minih54039Samson a Dalila (1961) 
n
minih53897minih53897Černá řada (1979) 
Série noire n
minih128714minih128714Pořád mám životy (2013) 
Ich hab noch Auferstehung n
minih4641minih4641Brianova píseň (1971) [TV film] 
Brian's Song n
minih106281minih106281Zápas o druhou šanci (2013) 
Home Run n
minih56408minih56408Maďarský pútnik (2004) 
Magyar vándor n
minih75126minih75126Star Trek: Do temnoty (2013) 
Star Trek Into Darkness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 %
8   - argenson
8   - cicis
5   - curil
3   - jarda53
8   - hvezdyn
6   - Kuvik
8   - Nasudr
8   - melakara
8   - Jorge
8   - oulisna
7   - blackjack3
9   - phorsky1
5   - selinger1
8   - Johnny1
10 - romanovero
7   - Miloš11
9   - Ivo.H.
10 - Jekky
8   - Dworkin
8   - Roober

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

12:25 - 12:50

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

12:10 - 13:00

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

12:05 - 12:40

23 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Dej šanci lásc...

10:45 - 12:45

103 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139656
Osobností: 599779
Fotografií: 517544
Plakátů: 250495
Obsahů a biografií: 128948

Poslední komentáře

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Sedm statečných (2016)

Návrat ve velkém stylu?...

Sedm statečných
Ctím klasiku z roku 1960 a   sám moc předělávky   starších filmů nemám v   lásce, většinou to dopadá   Blbě! Zde si ale myslím, že   film více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Sliz (1988)

Vraždící sliz, brrr:-)

Sliz
Tak jasný dnes už to tolik   neosloví, ale porád   koukatelnej horor s prvky   sci-fi, kdy do malého   městečka dorazí sliz,   který pojídá více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cizí lidé (1983) [TV inscenace]

Cizí lidé
Honzíkovi Lukeslovi se   rodiče zabili v autě, ve   chvíli, kdy byl u Fišerů a   hrál si s Péťou. Herečka a   spisovatel řeší dilema,   více >

Autor: jarda53

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.44