reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž, který se mi líbí

Un homme qui me plaît

Další název:
Un tipo che mi piace; A Man I Like; Love Is a Funny Thing
Rok:
1969
Délka:
115 minut
„Kdo z nich je víc zamilovaný?“

Celkové hodnocení filmu Muž, který se mi líbí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2012
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.10.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2015
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2013
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2009
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2015
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2010
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2016
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5939minih5939Dědeček automobil (1956) 
Dědeček automobil n
minih118204minih118204Kluk ze zrcadla (2014) 
O Menino no Espelho n
minih34829minih34829Kdosi je za dveřmi (1979) [TV pořad] 
Ktosi je za dverami n
minih88256minih88256Mesiáš III (2004) 
Messiah: The Promise n
minih7905minih7905Glimmer Man (1996) 
The Glimmer Man n
minih59028minih59028The Great British Treasure Hunt (2000) [DVD] 
The Great British Treasure Hunt n
minih48553minih48553Americký zločin (2007) 
An American Crime n
minih46708minih46708Robert Plant and the Strange Sensation (2006) [DVD] 
Robert Plant and the Strange Sensation n
minih23689minih23689Zázračný lékař (1986) 
Foreign Body n
minih57381minih57381Duch boje (2008) 
Chocolate n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 %
8   - argenson
8   - cicis
5   - curil
3   - jarda53
8   - hvezdyn
6   - Kuvik
8   - Nasudr
8   - melakara
8   - Jorge
8   - oulisna
7   - blackjack3
9   - phorsky1
5   - selinger1
10 - romanovero
8   - Johnny1
7   - Miloš11
9   - Ivo.H.
10 - Jekky
8   - Dworkin
8   - Roober

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Světová náboženství: Islám

04:50 - 05:50

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:55 - 06:30

99 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140575
Osobností: 602665
Fotografií: 520708
Plakátů: 252188
Obsahů a biografií: 129570

Poslední komentáře

The Autopsy of Jane Doe (2016)

The Autopsy of Jane Doe
Docela povedený   horůrek,nevzpomínám si že   bych z pitevny už něco   viděl a nebylo to špatný   ,prostředí na horor jak   dělaný,atmosféra více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnic...

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Ne moc působivá pohádka pro   děti, kteří ději zřejmě   moc neporozumí. Děj bitek je   pro malé diváky spíše   odstrašující. Dospělý   divák si ale film náramně   užije od začátku do samého   konce.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 6 / 10

Hvězdná brána (1994)

Hvězdná brána
Tvůrci se zřejmě zabývali   egyptologií, přičemž   sáhli i po nejznámější   teorii platící do   dnešních, která vzniká   vždy, když si vědci více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.44/0.414