reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž, o němž nic nevím

Love with the Proper Stranger

Další název:
Muž, o kterém nic nevím / Muž, kterého mám ráda
Rok:
1963
Délka:
96 minut
„Podstoupit potrat, nebo vytvořit nový život?“

Celkové hodnocení filmu Muž, o němž nic nevím

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.6.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2009
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
aurora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2011
picocibo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13938minih13938Nekonečný příběh (1984) 
Die unendliche Geschichte n
minih14962minih14962Vládkyně Aiša (1965) 
She n
minih67220minih67220Dva ve vlně (2010) 
Deux de la Vague n
minih62951minih62951Desatero přikázání (2006) [TV film] 
The Ten Commandments n
minih30544minih30544Rose Marie (1936) 
Rose Marie n
minih41130minih41130Silák a strašidla (1999) [TV inscenace] 
Silák a strašidla n
minih35584minih35584Po zkoušce (1984) [TV film] 
Efter repetitionen n
minih10933minih10933Křik černých vlků (1972) 
Der Schrei der schwarzen Wölfe n
minih70333minih70333Simonův vesmír (2010) 
I rymden finns inga känslor n
minih71618minih71618Kouzelné pírko (2009) 
Yonayona pengin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.2 %
8   - curil
10 - clara.bow
9   - Faye
10 - melakara
9   - limjoe
7   - MysteryIll
9   - Johnny1
5   - tvo
10 - helzapopin
9   - mirek52
8   - Smira24
9   - aurora
9   - picocibo

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

55 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

40 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.004/0.974