reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Muž jménem La Mancha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.10.2012
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
akina1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2009
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3675minih3675Batman a Robin (1997) 
Batman and Robin n
minih4040minih4040Bílé slunce pouště (1969) 
Beloje solnce pustyni n
minih47131minih47131Emma a Daniel (2003) 
Emma och Daniel - Mötet n
minih44504minih44504Góóól! 2 (2007) 
Goal! 2: Living the Dream... n
minih49007minih49007Po stopách hvězd: Libuše Šafránková (2008) [TV film] 
n
minih129005minih129005Dokonalý muž (2015) 
The Perfect Guy n
minih66740minih66740Silvestr u Boba (1984) 
Réveillon chez Bob n
minih31868minih31868Sluneční děti (1986) 
Solarbabies n
minih27560minih27560Černá kočka, bílý kocour (1998) 
Crna mačka beli mačor n
minih72219minih72219V utajení (2010) [TV seriál] 
Covert Affairs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
8   - curil
9   - payo1555
10 - melakara
9   - Kycky
10 - ELEONORA
8   - Milicent
8   - Area
10 - mary.charl
9   - akina1
9   - aniiicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.442/0.419