Duben
ohodnotit

Mutant [TV film]

Sabretooth

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
88 minut
„Prehistorický tvor ožívá.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mutant
Vědkyně Catherine Vicily stvořila prehistorické monstrum, díky kterému si chce vydělat miliony. Během přepravy zvíře uteče do odlehlých lesů. Když se to Catherine dozví, najímá profesionálního lovce Boba Thatchera a ještě se dvěma přáteli se vydávají zvíře chytit a uspat. Nedaleko od nich se vydává pětičlenná skupina turistů na výlet do lesů, kde teď nebezpečné monstrum pobývá. Když Catherine a její skupina objeví chatku plnou krve, je jasné, kdo to udělal. Thatcher je rozhodnutý zvíře tentokrát zabít, i když se to Catherine nelíbí. Když se Thatcher odděluje od ostatních, potkává dva turisty Casey a Trenta, kteří mu řeknou, že jim něco zabilo přátele.

Thatcher jim vysvětlí, o co jde a zavede je do dolu. Tam je potkává i Catherine. Thatcher jim řekne ať jdou všichni pryč. Catherine vezme zbraň a chce Thatcherovi zabránit v zastřelení jejího výtvoru. I ona se ale stává obědem nebezpečného monstra, které Thatcher nakonec zabije a spolu s Trentem a Casey odchází z lesa.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Mutant
Pětice mladých lidí včetně dvou průvodců vyráží do hor, aby připravili letní tábor pro sociálně slabé děti. V té době projíždí stejnou oblastí náklaďák s tajemným nákladem. Při havárii auta, způsobené mikrospánkem řidiče, z velké bedny uprchne klonovaná šelma z pravěku - šavlozubý tygr. Zvíře napadne v horském klubu mileneckou dvojici, kterou roztrhá na kousky. Po jeho stopách jde vědkyně Catherine Vicily (Vanessa Angelová), která zvíře stvořila a její štědrý sponzor Anthony Brickin (John Rhys-Davies). Ti si najmou profesionálního lovce Boba Thatchera (David Keith), který má zvíře uspat a tak zajistit dvojici celosvětovou slávu.

Klonovaná zrůda postupně zlikviduje několik lidí z obou skupin. Film vrcholí ve starém částečně zasypaném dole vysoko v horách. Obě party se spojí a na chvíli se jim podaří tygra eliminovat uspávací harpunou. Látka ale brzy přestane účinkovat a tak se dravec vrhne po svých pronásledovatelích. V rozhodující chvíli selže Bobovi puška a sám je zraněn v medvědí pastí, kterou nachystal na klonovanou stvůru. Tygr ještě stačí zabít jedinou zápornou postavu snímku Catherinu a pak sám skončí nabodnutý na kůl, který mu nastražil statečný Bob.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

22:05 - 22:34

1 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

22:00 - 22:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:55 - 23:50

11 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:40 - 22:40

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376596
Obsahů a biografií: 178283

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10