reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mušketýři zasahují

Musketeers Forever

Další název:
Mušketieri zasahujú (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Mušketýři zasahují

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2006
dustur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77149minih77149Kruh Osmi (2009) 
Circle of Eight n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih42035minih42035Doma je doma (1998) [TV hra] 
Doma je doma n
minih3293minih3293Ašanti (1978) 
Ashanti n
minih69399minih69399Včera v noci (2010) 
Last Night n
minih15832minih15832Piráti (1986) 
Pirates n
minih12474minih12474Milostná aféra (1994) 
Love Affair n
minih4900minih4900Caddie (1976) 
n
minih5809minih5809Daleko od vlasti (1960) 
Vdali ot rodiny n
minih34822minih34822Am a Ea (1977) [TV divadelní představení] 
Am a Ea n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - martin.stu
5   - Agostino
2   - Lienocka22
5   - Kycky
8   - oulisna
6   - Dex
5   - dustur
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599639
Fotografií: 517483
Plakátů: 250478
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.213/0.194