Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Mumie žije

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Neviem čo by som viac mohol   napísať o tomto filme, ale   jeho sledovanie v mojom   prípade bola absolútna nuda.   Dej tohto filmu bol   nezáživný, pri niektorých   jeho pasážiach som dokonca   zaspával. Počas celého   filmu sa nič zaujímavé   nedialo, boli tu trápne   divadelné scény, ktoré   nemali žiadnu úroveň.   Vôbec sa čudujem, že Tony   Curtis vzal účinkovanie v   takomto podpriemernom vraku.
marci22
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Nevím co říct...sem tam   nuda jinak to bylo dobrý,jen   mě naštvalože tampřímo   nevraždila ohnilá múmie,ale   múmie s podobou člověka...
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2009
krutá romantika
je to dobrý horor. a tony   curtis známy herec zahral   svoju rolu dobre. nie je to   krvák, ten film má i dej.  
krutá romantika   znamená, že v tom horore   bola hlávnou témou láska -   romantika medzi tanečnicou a   knazom boha smrti Anubia potom   sa ona reikarnovala, z múmie   sa stál dočasne človek. A   krutá romantika znamená, že   ten knaz chcel napráviť svoj   omyl, a to nešťastné   dievča rituálne zavraždiť.   Pekná láska.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rodinné tajemství (Dead Write)

Rodinné tajemství
Dead Write

Naposled navštívené:
Rodinné tajemství (Dead Write)

Rodinné tajemství
Dead Write