Jeden svět
ohodnotit

Mumie se vrací

The Mummy Returns

Další název:
Múmia sa vracia; Die Mumie kehrt zurück
Rok:
2001
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
7.6.2001
„…a s ní i nová dobrodružství“

Komentáře k filmu Mumie se vrací

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2009
múmia a la jules verne
v tomto diely sa režízerová   fantázia posunula ešte   dalej. k zlatému dobrému   imonhetovi - múmii pridal i   lietajúci balon. takže v   tomto dosť prípomínal aj   jula verna cesta balonom.   dalej tu aj piramída v   pralese, malý pigmejovia,   dalej kráľ škorpion v   podaní herca Rocka. aj ten   film sa mi páčil.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Zajímavý a hodně napínavý   příběh, plný perfektních   triků a filmových efektů.   Občas mě sice film příjde   trochu kýčovitý, ale to nic   neměnilo na slušném   filmovém zážitku.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Tak 76% je pro tento podle mě   výborný film a výborné   pokračování dost   málo.Dějově to je na   stejné úrovni,jako byla   jednička,myslím že se   tenhle díl opravdu   podařil,což se o některých   pokračování říct   nedá.Doporučuji všem.
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Všichni mají radši první   díl, ale já osobně se   přikláním spíše k   tomuhle. Líbí se mi postava   Alexe, film to úplně   oživilo. A také se mi líbí   role Nefertiti, ty cesty do   minulého života jsou moje   nejoblíbenější scény.   Konec je dost napínavý a   možná se to někomu zdá   přehnané, ale mě osobně to   vůbec nepřišlo. Film jsem   si zamilovala už napoprvé a   stále to trvá.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2013
Po pokračování bylo jasné   že přijde další díl ale   tak dobrý jsem teda nečekal   opět výborný děj dobré   efekty
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Další superrrr film !!!
Někdy se stává že   pokračování nějakého   úspěšného filmu není tak   skvělé jak ten film první.   Ale u tohohle filmu je to   naopak !!! Zase skvělý   herci, zase skvěle natočeno   !!!
SimcaTerka9315
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2018
Mumie se vrací (2001)
Tenhle film mám moc ráda.   Koukám na něj pořád dokola   jak na 1. tak i na 2. díl....   Vždycky si pobrečím když   Eve ( Rachel Weisz ) umírá.   Pak když se vrátí to mám   velkou radost. :)
mijala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Jednička se mi moc líbila,   ale dvojka je mnohem lepší.   Děj je vynikající, triky   ještě lepší. Nechybí   staří známí hrdinové a   přibylí i noví. Opět je tu   i Jonathan, který se jako   vždy postará o zábavu.
Docela se těšim i na   trojku, ale bez Imhotepa to   prostě nebude ono.
Charlii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Jejich syn Alex dodal celému   filmu kouzlo. Díky němu je   to srandovní. A český   dabing se povedl:-))))
Sammy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2006
Mě osobně se tento film   děsně líbil, i když musím   uznat, že je mnohem víc   rodinnější než jednička.   Ale vtipné pasáže, které   už umím nazpaměť, jsou   dokonalé.
jason7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Mumie se vrací je jeden z   mých oblíbených filmů, už   jedničku jsem si oblíbil a   dvojka se mi líbila jeste o   neco více. vynikající je   zápletka, občasné   komediální výstupy,   prostředí egypta je skvělé   a akce je výborná. triky   jsou velmi kvalitní,   zajímavé a skvěle   promyšlené, ovšem až na   krále škorpiona v podání   digitálního The Rocka, ten   byl hodně   odfláknutý.Brandon Fraser a   Rachel Weisz jsou do rolí   jako stvořeni. Dávam 100%
thejduk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2014
Stejně jako úvodní díl i   dvojka je koukatelná, to už   tolik neplatí o Dračím   císaři, ale na serii se jako   celek dívat dá, to o řadě   podobných sérii se říci   nedá. Velekněz Imhotep je   definitivně zničen, ale kdo   ví? Kromě starých známých   z jedničky dobře zahrál   roli syna hlavních hrdinů i   F.Boath jako Alex, docela rád   jsem si přečetl i knižní   zpracování obou dílů -   nebo to byl scénář k oběma   filmům?
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Rachel od prvniho dilu o hodne   zkrasnela... sice zmenila   jenom uces, ale i to dela   divy. Dej je opravdu   nekonecny... za cely film se   musi stat tolik veci, oci az   nestihaji. Ale povedeny snimek
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Nejhorší díl z Mumie   nezáživný málo   smíchu.Jinak se na to dalo   dívat.Celkem v pohodě i   herecké výkony akorát 1 je   lepší.
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2004
Egyptské legendy
Druhý díl Mumie se   mimořádně tvůrcům   vydařil. Má mnohem větší   spád než Jednička a také   je znát, že byl natočen už   roku 2001. Souboje ohromných   armád sice už dnes překonal   Pán prstenů, ale tvůrci   Mumie 2 patří k   průkopníkům. Výborně   zahrál malý Freddie Boath v   roli Alexe O´Connella.   Příjemným překvapením   jsou i svěží a vtipné   dialogy.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2004
To je jedna z mála   "dvojek", které   jsou stejně dobré jako   první díl. Po zhlédnutí   Mumie doporučuju i Mumie se   vrací.
Největší   radost mi udělal Jonatan,   který je i ve druhém   pokračování pořád stejný   pošuk =)
Daniela91
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Mumie se vrací
Nádherný příběh ze   starého Egypta, který   vypráví jak Evelyn a Rick   Oconellovi objeví Annubisův   náramek, proto jej stíhají   Imothepovi služebníci s   reinkarnovanou Anach-Sunami   včele. Ale to ještě   netuší, že do příběhu se   připlete Adreth Bay a   Evelinin a Rickův synáček   Alex
Lorelai
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Řekla bych že první díl   býl o trošku lepší než   tento,ale jinak dobrý film   hodně   akce,humoru:).Tentokrát mají   nastarosti nejen Imhotepa ale   i krále Škorpiona a zase to   zvládly na jedničku:)
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
The Mummy Returns
Každé pokračování bývá   většinou vždy problémové,   protože člověk má stále   potřebu srovnávat. Po dvou   letech se vrací Imhotep a   spolu s ním i všichni   hrdinové z prvního dílu.   Imhotep je znovu mezi   živými, v Anglii, kam je   alespoň část děje   zasazena. Rick, Evelyn a   Jonathan opět fungují   skvěle, jejich postavy se   nechovají nijak hloupě a po   předchozím díle vám jejich   rozhodnutí nemůžou   připadat překvapivá.   Příběhově druhý díl má   co nabídnout, rozhodně to   není žádný nepovedený   příbuzný první Mumie, je   to opět akční, zábavné,   dobrodružné a určitě se u   toho nebudete nudit, Imhotep   je opět ve skvělé formě   (kdo by ho nemiloval, že?)   Film nemá žádná hluchá   místa, i když největším   problémem jsou samotné   triky, protože těch je tam   dost a když skákající   mumie jsou udělané skvěle,   když tam nastoupí Král   Škorpión tak to začíná   být hodně úsměvné,   protože na něm je vážně   hodně vidět, že je   vytvořený digitálně.   Škoda těch pár nedostatků,   protože jinak se Stephen   Sommers nemusí za ten díl   vůbec stydět.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2023
Předchozí snímek měl   poměrně u diváků úspěch   a dá se říci, že magnetem   byly především na svou dobu   unikátní vizuální efekty.   Dobrodružná zábava však   také nezklamala a tak chtě   nechtě, dle nepsaných   hollywoodských pravidel   muselo vzniknout   pokračování. Aby ale   obživla podruhé ta samá   mumie, by se už dalo   považovat za kýč.   Každopádně se tak   nepřekvapujíc skutečně   stalo. Tvůrci však   neponechali nic náhodě a   coby originalitu přidali   jednu zásadní postavu.   Osmiletého chlapce, který   charakterově své rodiče   vůbec nezapře. Imothep tedy   podruhé, s ním staří   známí a další etuda plná   dobrodružství, akčních   scén a hlášek. U takových   pokračováních je však   také nevýhodou to, že už   se od samého začátku ví co   očekávat. V tom snímek   nijak nezklame. V podstatě se   vstoupilo do téže řeky,   takže kdo se u předchozího   filmu bavil, bude se bavit i   tentokrát, a naopak. Mnohé   scény jsou zopakovány, jen v   poněkud jiném rozhraní.   Třeba se letadlo vyměnilo za   malou vzducholoď a písečná   bouře za ohromnou vodní   vlnu. Samotný scénář svou   jednoduchostí a vykrádáním   sebe sama sice neohromí, ale   dlouhé akční sekvence a   dobrodružná zábavnost to   plně vynahradí. Je ale zase   fakt, že opakovaný vtip už   přestává být vtipem.   Snímek není horší, ale   lepší také ne. Kašlat na   logiku a předvídavost a jen   se nechat unést a bavit.   Jinak to s tímto   pokračováním nejde.
LiborF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Dnes jsem viděl film podruhé   a opět jsem se dobře   pobavil. Film má nejen velmi   povedené triky a příšerky,   ale film má i děj a oceňuji   hlavně inteligentní hlášky   a vtípky, takže se určitě   má smysl dívat ještě   jednou.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Hodnocení dávám stejné   jako u prvního filmu. Podle   mě se to nijak nepokazilo ani   výrazně nezlepšilo.
Rozhodně je plusem, že   je tady více nových postav,   to by ani jinak nešlo.
Zaujala mě P.Velasques -   pěkná to ženská :-).   Potěšil digitální   D.Johnoson.
A příběh   je logický a zajímavý.   Tvůrci nic nepokazili, když   do této dvojky šli.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Druhý díl Mumie je stejně   dobrý jako první,možná   vizuálně o něco   zdařilejší.Opět výtečná   dobrodružná cesta plná   nečekaných zvratů a   překážek ať už ve formě   odporných brouků nebo   nastražených pastí a   válečníků z minulosti.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2008
Celkem hezké, ale na můj   vkus trochu přeplácané   pokračování s až moc   velkým gulášem   digitálních efektů.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Tak tahle dvojka je velice   sympatická v mnohém se   vyrovná svému výbornému   předchůdci.
Je   ještě akčnější a mnohem   více vtipnější, což je   pro filmu velké plus. Ještě   že je tu opět John Hannah,   bez něj by ty vtipy tak   dobře nevyzněly.
Celá sestava zůstala od   minule nezměněna, což je   moc dobře. Navíc Imhotep v   podání Arnolda Voosla je   ještě zákeřnější a role   Scorpio kinga je pro The Rocka   určitě jedna z těch   lepších.
Exteriéry   jsou opět skvělé, je tu i   celkem dost napětí. Jen ta   první, londýnská část   příběhu je trošku   slabší. Ale dvojka je   opravdu důstojná.
80%
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2007
Velmi důstojné   pokračování, které   přebralo všechno dobré z   předchozího filmu a to je v   dnešní době velmi   nezdařilých   pokračováních, vzácným   jevem. Takže tu máme opět   vtipně a po vizuální   stránce zdařilou   dobrodružnou komedii, která   si zcela určitě najde své   příznivce.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2016
Opět povedená komedie. I   kdyz B. Fraser není moc   dobrý herec, tak tahle role   mu sedla a John Hannah mu   výborně nahrává. A Rachel   Weisz je krásná a zbrklá.   Jako obyčejně :-)
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
už zase
Mumie se mi líbila a tohle   dílko taky.Super akce i humor   napr.nesnášim mumie.Dlouhej   a nenudný film který vždy   zvedne náladu.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2011
pokračování ??? Ale docela   povedené, nezadá si s   jedničkou téměř v ničem,   ani v tricích ani v   hereckých výkonech.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ovšem tento film nemá chybu.   Málo kdy se povede, že   dvojka je lepší než   jednička, ale tady to platí   stoprocentně. Super efekty,   triky i příběh má smysl.   Hercum taky není co vytknout.   Prostě bezva filmeček,   který by neměl chybět   nikomu ve videotéce.
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2010
První díl se mi líbil víc,   ale i tento je dost   vydařený. Efekty, hlášky i   herci, opravdu to není   špatné.
Sygi5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2008
O trochu slabší navázání   na první díl mumie.Už tam   chybí takové ty pokojové   scény s mumií.Nicméně   hodnotím,že zůstali skoro   všichni herci.(Až na to,že   Rachel Weisz má trochu jiný   účes než v prvním   díle,takže vypadá trochu   jinak).
intoska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2009
A máme je tu   zase.Mumie,kterým suveréně   kraluje Imothep.Docela mně to   pobavilo,dobrodružný film,u   kterého se lze i   zasmát.Digitální triky byly   výborné,až na krále   Škorpiona,ten byl vyloženě   odfláknutý.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2016
Pokračování, které   vykrádá svůj první díl   hned na začátku, alespoň,   že to zůstalo v rodině. Z   kultovního snímku vznikl   přeplácaný historicko -   akční film s flashbacky do   hluboké minulosti a s   reinkarnační smyšlenkou.   Časem jsem vzala druhý díl   na milost kvůli Brendanovi   Fraserovi a Rachel Weisz,   jejich otravný synek už mi   časem nevadí tolik, tlupu   pohůnků Imhotepa s   reinkarnovanou Ank-Su-Namun   ignoruji, animovaného Rocka   naštěstí zprovodí ze   světa rychle a ocením   spíše písečnou armádu,   která dá málem Medžajům   na ..ústa.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Další várka žánrově   rozličné, ale také poněkud   přecpané podívané. Na   konzervativnější duše je   to až moc ztřeštěná   záležitost, v níž se toho   za hodinu stane tolik, co v   jiných filmech třeba i za   tři.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Všichni z prvního dílů se   nám objeví i v   pokračování, které nebylo   špatné, ale jedničku   nepřekonalo ikdyž je zde k   vidění více digitálních   efektů.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Skvělé propracované   dobrodružné od A až Z   prostě naprostá bparáda   hezké zpracování je navás   toje jen můj názor
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2010
no, řekl bych, že Stephen   Sommers natočil značně   slabší díl než   předchozí. Moc se mi   nelíbí, ale koukat se na   něj dá,ale není to už ono.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Skoro jako každé   pokračování je i toto   akčnější ale nikoliv   lepší. Ale je to rozhodně   jedno z těch povedenějších   pokračování
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2017
Pro mnoho diváků byla dvojka   Mumie slabší jak jednička.   Mně se však líbila víc.   Byl jsem s ní spokojen. Film   má spád od úvodní minuty,   synek tomu dodává humor a   dokonce i Rachel Weisz je o   dvě hvězdičky   půvabnější. Je to prostě   oddechový film jak má být.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Mumie se vrací je o poznání   horší než jednička, ale   stále se dá hovořit o   slušné komerci. Více   efektů, méně humoru. Bral   bych to naopak.
Vig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Filmy s tematikou Egypta mne   vždycky lákají.
Jelikož je jich ale   málo, dva díly Mumie jsou u   mne číslo jedna.

Vtipné komentáře se   opět střídají se za vlasy   přitaženýma scénama, ale   dohromady tvoří moc pěkný   film s nezapomenutelnou,   skvěle zpracobvanou vodní   bouří v čele s   "tlamou" mumie.

Milovníky Egypta   určitě uchvátí.
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2006
Skvělá oddychovka. Film   naštěstí netrpí syndromem   dvojek a za prvním dílem v   žádném případě   nezaostává.
Llewelyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Lepší triky, lepší   prostředí, zato uhozené   americké žvásty a   neschopnost vyřídit   O´Conella, který vypadá   nebezpečně jen podle kvérů   a tajuplného tetování,   které sice nejde vidět, ale   pouhá zmínka o něm,   přidává pár bodíků na   drsnosti bojovníka...Co mě   ale neuvěřitelně   vytáčelo, tak to byl jejich   syn, kterému bych zakroutil   krkem a rozcupoval na malé   kousky, možná o to šlo, ale   projev americké mládeže a   výchovy mi uvařil krev na 80   stupňů..ani černošský   pilot a bojácný strejda   zrovna nesršeli vtipem..byly   dobré scény na začátku s   králem Škorpionem, v oáze a   na poušti..sám se divím,   že jsem tomu dal 7....
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2018
Uznávám, že je těžké   vymyslet pokračování tak   úspěšného filmu. Tady se   ale nemohli rozhodnou, tak tam   dali od všeho trochu. Mumie,   Imhotepa, Krále Škorpiona,   Nefertiti, vraždící   skřety, vzducholoď,   reinkarnaci.... Prostě   přeplácaný. Trochu to   dotahuje Fraser a hodně jeho   syn. Tak toho bych teda   chtěla mít doma. Efekty jsou   skvělé, teda až na tu   vzducholoď.
Ondra44
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Volná pokračování bývají   často slabší, no návrat   naší potvůrky si dlouho   drží švih prvního dílu a   až v druhé polovině   začíná být slabší a   překombinovaný. Nová   postavička syna hlavních   hrdinů vnáší další prvky   humoru a akce. Rozhodně   nezapře čí, že je syn.   Další ztřeštěná   dobrodružství jsou tak na   cestě. I když oba díly   nepatří k žádným   uměleckým dílům, dokáží   s trochou nadhledu pobavit.
Luluvampík
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Tenhle díl je podstatně   horší oproti prvnímu!Tohle   by se snad ani nemělo   jmenovat můmie.Je to moc   přeplácané!
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Prvá časť tohto filmu bola   oveľa lepšia a   zaujímavejšia, ale tento   diel bol o triedu slabší.   Niektoré scény tu boli   príliš nereálne až priam   prehnané.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2015
Canis Aureus
Trikami a výpravou aj   bombastickejšie, dejovo   slabšie, chvíľami viac   uletenejšie, a niekde sa aj   dosť už preháňalo. A   niekedy aj už trapas. Možno   teda slabšie ako jednotka,   všetkému ale pridáva   ústredná zatratená láska   Imhotep a hlavne Ank-Su-Namon,   ktorá je tu dokonalá.   Našťastie dostala už viac   priestoru. Navyše nemala   chyba prekrásna armáda   šakalov, akoby prebudená zo   samotných pekiel
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2006
Lahko nadpriemerny film s   komedialnymi vlozkami,ktore   ozivuju film.Nieco na sposob   Tomb Raider v hlavnej ulohe s   manzelskym parom.Skor sa jedna   o nastavovanu kasu.Snaha   vytrieskat co najviac penazi   po divacky celkom uspesnom   prvom diele.Herecke vykony   slabe,ale o tie asi az tak   neslo v takomto lahsom zanre.
nash
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2005
No nebylo to zas tak hrozný,   jedná se o vcelku dobrou   rodinnou zábavu. Hlavně   vtipné hlášky hlavních   hrdinů vcelku potěší.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Slabota s dobrými efekty
Na filmu se dají především   ocenit zvláštní efekty. Ale   to je snad pomalu taky   všechno. S neprůstřelností   hrdinů se to až   přehánělo. Mnohé   vývojové zvraty postrádaly   logiku. S úsměvem se   pozastavuji nad inteligencí   osmiletého chlapce. Uvědomte   si, co vlastně ve   skutečnosti osmileté děti   zajímá a jak se vyjadřují.   Kde hrdinové přišli k   zlatému kopí, kterým byl   nakonec "král   škorpión" zahuben není   vůbec vysvětleno. Tento film   patří k těm, "jednou   se podívat a dost!"
Albertosaurus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Druhá Mumie
Méně je někdy více. Mělo   proto zůstat pouze u jedné   Mumie, ale když už se tam   nezůstalo, v druhé Mumii se   měly držet digitální triky   na uzdě, nebo se měly   alespoň udělat pořádně.V   druhé Mumii se mělo ubrat na   infantilitě. V druhé Mumii   již není atmosféra té   první a kvalita klesla o   třídu níž, protože   příběh už není svěží a   proto by bylo lepší, kdyby   se v druhé Mumii dalo koukat   i na víc, než jen efektní   souboje, které však od   minula ztratily říz a   vtipné scénky, které od   minula ztratili vtip. V druhé   Mumii však zůstala   velkorysá výprava. V druhé   Mumii vystřídal Jerryho   Goldsmithe Alan Silvestri a   výsledkem je filmová hudba   přinejmenším stejně tak   dobrá jako v té první   Mumii. Druhá Mumie je ale   pořád ta druhá, horší. I   přesto je však druhá Mumie   příjemný oddychový film,   tzv.splachovací.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Prakticky stejná střelenost   jako první díl. Jediný klad   tohoto filmu - v podstatě z   něho vzešel Král Škorpion   - možná jeho chudý   příbuzný, ale aspoň ne tak   fantastický, nereálný.
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Jednička byla pro mě takovou   blbůstkou, ale zato milou a   vtipnou blbůstkou s   dobrodružným nádechem (s   tím označením 'horor'   příliš nesouhlasím),   občas se k ní ráda   vrátím.
Dvojka je   bohužel typické   pokračování, ze kterého se   naprosto vytratil příběh i   vtip a vše trpí pod nánosem   digitálních triků, které   jsou zde ke všemu poměrně   nepovedené. Jejich množství   – nahrkané na sebe,   působí strašně přehnaně   a přeplácaně, Škorpion je   navíc směšně umělý.   Charaktery postav, které se   mi v prvním filmu zdály jako   velmi silný element, se tady   naprosto zploštěly a   ztratily veškerý půvab.   Roztomilá blbůstka tak   přešla v akční trikovou   veleblbost.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57473minih57473Padre Pio (2000) [TV film] 
Padre Pio n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih40528minih40528Boogeyman (2005) 
Boogeyman n
minih51633minih51633Krutá zkouška (2009) 
Reflections in the Mud n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih49835minih49835Pod kůží (2008) 
Splinter n
minih83709minih83709American Horror Story (2011) [TV seriál] 
American Horror Story n
minih10802minih10802Kriminál (1989) 
Lock Up n
minih46056minih46056Leningradské nebe - 2. díl (1960) 
Baltijskoje něbo n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008)

 Mumie: Hrob Dračího císaře (2008)
Mumie: Hrob Dračího císaře n
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Žánr: horor / dobrodružný / komedie / sci-fi / fantasy
Země: Spolková republika Německo / Kanada / Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

Mumie (1999)

 Mumie (1999)
Mumie n
The Mummy
Žánr: horor / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Sommers

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dešťová víla (2010)

12:45 - 14:25

4 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok českých tradic aneb Co nám...

12:45 - 13:45

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Asterix: Sídliště bohů (2014) ...

11:10 - 12:55

99 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

54 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10