reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Můj přítel delfín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2009
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53563minih53563O bojácném Floriánkovi (1999) [TV inscenace] 
O bojácném Floriánkovi n
minih40679minih40679Nadmuté město (1972) 
Fat City n
minih98209minih98209Noční vlak do Lisabonu (2013) 
Night Train to Lisbon n
minih41622minih41622Falcone (1999) 
Excellent Cadavers n
minih143420minih143420Cyberbully (2015) [TV film] 
Cyberbully n
minih17604minih17604Purpurová růže z Káhiry (1985) 
The Purple Rose of Cairo n
minih20566minih20566Noční talk show (1988) 
Talk Radio n
minih11845minih11845Malá princezna (1995) 
Little Princess n
minih46756minih46756Inferno (1980) 
Inferno n
minih39532minih39532Supersmradi - Malí géniové 2 (2004) 
Superbabies: Baby geniuses 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
5   - curil
7   - green-tea
4   - Prasoid
6   - Faye
8   - Jarda.ftr
4   - tvo
5   - Alla

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.423/0.4