reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj přítel d'Artagnan

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1991

Celkové hodnocení filmu Můj přítel d'Artagnan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.1.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.9.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.1.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.1.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.1.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75880minih75880Zabití Thomase Hurndalla (2008) [TV film] 
The Shooting of Thomas Hurndall n
minih33414minih33414Trosečníci (2001) 
Stranded n
minih126066minih126066Dobrou, mámo (2014) 
Ich seh, Ich seh n
minih69508minih69508Naše první Vánoce (2008) [TV film] 
Our First Christmas n
minih74261minih74261Borgiové (2011) [TV seriál] 
The Borgias n
minih31841minih31841Calamity Jane (1984) [TV film] 
Calamity Jane n
minih70527minih7052730.000 mil pod mořem (2007) [Video] 
30,000 Leagues Under the Sea n
minih47799minih47799Panika (2001) 
Flying Virus n
minih35494minih35494Derviš a smrt (1974) 
Derviš i smrt n
minih61855minih61855Tajemství dešťového pokladu (2009) [TV film] 
Tajemství dešťového pokladu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.3 %
2   - curil
6   - green-tea
2   - Pitryx
5   - M.A.G.
2   - Lienocka22
5   - nick4
6   - Jarda.ftr
10 - dederon
6   - rosta12
5   - POMAJZ
3   - AgentBláha
3   - vecernice
10 - mary.charl
4   - erast

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.577/0.549