reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj otec a ostatní muži [TV film]

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
75 minut
„Tatiana Vilhelmová v roli mladé studentky, která se na sklonku normalizace vyrovnává se svým otcem, nešťastnou láskou a emigrací.“

Celkové hodnocení filmu Můj otec a ostatní muži

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2009
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2007
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2012
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2008
nash
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2005
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
anneri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2014
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010
LilySue
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2011
emil.dj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16157minih16157Pohřeb v Berlíně (1966) 
Funeral in Berlin n
minih27788minih27788Romeo musí zemřít (2000) 
Romeo Must Die n
minih47630minih47630Dívka na motocyklu (1968) 
The Girl on a Motorcycle n
minih23815minih23815Zítra na shledanou (1989) 
See You in the Morning n
minih39599minih39599Pokaždé se loučíme (1986) 
Every Time We Say Goodbye n
minih46895minih46895Posedlé tancem (2006) 
Mes Copines n
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih50075minih50075Vášeň muže (1989) 
Pasión de hombre n
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n
minih11842minih11842Malá Oděssa (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Opravdová láska (2007) [TV film]

 Opravdová láska (2007) [TV film]
Opravdová láska n
 
Žánr: psychologický
Režie: Andrea Sedláčková

(pokračování)

Krásný čas (2006) [TV film]

 Krásný čas (2006) [TV film]
Krásný čas n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Andrea Sedláčková

(pokračování)

Ze života pubescentky (1999) [TV film]

 Ze života pubescentky (1999) [TV film]
Ze života pubescentky n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Andrea Sedláčková

(pokračování)

Hodnocení filmu

75 %
9   - argenson
7   - curil
7   - jirry
6   - Faye
6   - kali.4
6   - cerfik
6   - Andrejevna
6   - nash
10 - Yahis
7   - Milicent
8   - miroslav22
7   - anneri
8   - miras311
10 - Lucelka
8   - LilySue
9   - emil.dj

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

6 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

36 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.038/2.004