reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj bratr Tom

My Brother Tom

Rok:
2001
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
7.2.2002
„Nic ti neublíží, když se nedáš.“

Celkové hodnocení filmu Můj bratr Tom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2013
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2011
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2012
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2006
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2011
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2011
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2005
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2013
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2010
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2009
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2008
dwaynejohson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2014
Karamazov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46645minih46645Spielen wir Liebe (1977) 
Spielen wir Liebe n
minih20675minih20675Taxi, taxi (2000) 
Taxi 2 n
minih28726minih28726Agent bez minulosti (2002) 
The Bourne Identity n
minih10781minih10781Kráva (1993) [TV film] 
n
minih4959minih4959Casablanca (1942) 
Casablanca n
minih19059minih19059Sluha (1963) 
The Servant n
minih7483minih7483Extase (1932) 
n
minih36064minih36064Wimbledon (2004) 
Wimbledon n
minih57474minih57474Její životní role (2004) 
Le rôle de sa vie n
minih75317minih75317Návrat do Silent Hill (2012) 
Silent Hill: Revelation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.5 %
6   - mat.ilda
9   - Misantrop
10 - Omnibus
9   - whack
9   - xebece
10 - HanzRaptor
10 - cora22
10 - Berny.GB
10 - Moniika
10 - Zelisko
8   - leopard60
8   - Plak
9   - pajous1
10 - petuna19
10 - dwaynejohs
10 - Karamazov

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

92 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.692/1.664