reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj anděl

Mon Ange

Další název:
Billy et Colette
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Můj anděl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2016
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2011
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24868minih24868Život vojenský, život veselý (1934) 
n
minih3171minih3171Anzio (1968) 
Anzio n
minih43893minih43893Ilsa: vlčice SS (1975) 
Ilsa, She Wolf of the SS n
minih49356minih49356Ten Největší (2007) 
Big Stan n
minih38590minih38590Jak řeknete, pane (2002) 
Mon idole n
minih61292minih61292Past v dole (2003) [TV film] 
Cave In n
minih7084minih7084Dva roky prázdnin (1974) [TV seriál] 
Deux ans de vacances n
minih36828minih36828Karamelka (2002) 
Brown Sugar n
minih14863minih14863Ohnivé léto (1939) 
Ohnivé léto n
minih27417minih27417Objekt mé touhy (1998) 
The Object Of My Affection n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - satyr
9   - rockwoman
8   - rosta12
6   - MysteryIll
8   - pauli1
2   - MUNRO2

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

76 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

106 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.688/1.661