Duben
ohodnotit

Mrtvá nevěsta Tima Burtona

Corpse Bride

Další název:
Tim Burton's Corpse Bride
Rok:
2005
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
24.11.2005
„Láska hroby přenáší.“

Komentáře k filmu Mrtvá nevěsta Tima Burtona

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.11.2015
Podruhé mne tento filmík   odchytil v jiné náladě,   takže když jsem ho napoprvé   ani nedokoukal, napodruhé už   tedy jo a sem tam jsem se i   bavil. Velká škoda, že se   tohle nenatočilo normálně s   lidmi. V každém případě   tedy odvolávám tvrzení o   braku a přece jen něco málo   filmu za těch pár srandiček   dám. No a za   hudbu.201505057025/7359
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2021
Klasická Burtonovka s   pěknými písničkami a   vtipnými situacemi   vyplývajícími z odlišných   prostředí. Horor si   představuji jinak, tady mi to   asociovalo spíš našeho   Čarodějova učně.
Výborný červík a   černá vdova pavoučice.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Corpse Bride
Mrtvou nevěstu jsem si   nemohla nechat ujít a říkat   proč je asi zbytečné, ale i   tak, první snímek, který   jsem od Burtona viděla jsem   si hned zamilovala, a tak jsem   se jednoduše stala jeho   velkým fanouškem.
Mrtvá nevěsta se může   zdát animovanou pohádkou,   ale pro každého kdo zná   Tima Burtona to je   nemyslitelné. Příběh je   jednoduchý máme tu Victora,   Victorii a Emily, kteří jsou   hlavními aktéry filmu do   děje vstupuje i několik   dalších zajímavých   charakterů v podání   rodičů nevěsty a ženicha a   další potvůrky. Animace je   prostě skvělá, příběh   zrovna tak a hudba ta se tam   vyloženě hodila.
Nenašla jsem snad   žádný film Burtona, který   by mě zklamal. Mrtvá   nevěsta je skvělou, temnou   podívanou, kterou já řadím   mezi mé oblíbené filmy.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2008
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Aneb ne všechny pohádky   musí být pro děti. To už   nám může prozradit i jméno   Tim Burton. Nejen že je film   prošpekován inteligentním   černým humorem, ještě má   navíc dobrý nápad a   myšlenku. Navíc aby někde   hrály loutky (ještě ke   všemu mluveny střihorukým   Edvardem), to už jsem hodně   dlouho neviděl...:-)
Úplně nejvíc se mi tedy   líbilo když mrtví vylezli   na zem, farář se je snažil   zahnat zpět do pekel a oni na   něj jen ať uhne, že jdou do   kostela:-D No, ode mě to tak   nevyzní, to se musí   vidět...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Někdy si tak říkám, kam   ten zatracený Tim Burton na   ty nápady chodí? Ono je to   nakonec jedno, hlavně ať tam   chodí často :-).
Jeho   Mrtvá nevěsta každopádně   patří mezi ty výborné   nápady.
Prasoid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Noriginální námět je   vyvážen a převálcován   neskutečně živými loutkami   a tak ucházející   atmosférou, jakou si lze v   rámci Burtonovy animované   tvorby vůbec představit.   Jako celek je dle mého   mínění ještě o stupínek   lepší, než dobrodružství   kostlivce. Je více kouzelný,   příjemně vtíravý,   procítěný, báječný.   Ideální pohádka pro   náročnějšího diváka.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Opět zase výborné dílo z   dílny Tima Burtona.Tentokrát   animovaný příběh který je   stějně dobrý jako   živý.Temné prostředí a   výborné triky tomu naprosto   sedí.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Skvělí animovaný horor je   to hezky zpracované jak v   původním znění tak v   české lokaci   skvělé.Příběh hezky   přepracován a skvěle zapadl   do viktoriánské éry.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Tim Burton opět exceluje.   Opět se spojil se svým   dvorním hercem Johnym Deppem   a svou milovanou manželkou   Helenou a stvořili   excelentní loutkový   muzikál, temný, vtipný,   šílený, ujetý,   napínavý... Mrtvá nevěsta   má samozřejmě i bezchybný   a stále zvučný soundtrack   Dannyho Elfmana, originální   zápletku, tradiční temnou   atmosféru, ale hlavně vtip a   výborné písničky. Herecké   výkony samozřejmě   výborné, bavil mě hlavně   Christoper Lee. Muzikálová   čísla pomalu roztančila i   mě, jen škoda toho strašně   rychého tempa filmu, takže   to za chvíli bylo celé za   mnou.... Potěšila mě   samozřejmě i příjemně   ponurá atmosféra, které je   jako vždy dostatek a   neopakovatelná burtonovská   poetika. Prostě další   bezchybné dílo jednoho z   nejlepších režisérů, na   které jen tak nezapomenu.   Musím vyzvednout i český   dabing, další povedená   věc... Pro mě plný počet.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2020
Typicky Tim Burton...
Krasny romanticky pribeh s   rukopisom Tima   Burtona.Animacie su skutocne   nadherne, pribeh je mozno az   prilis jednoduchya humor   miestami infantilny.Toho   cierneho mohlo byt   viac.Skoda...
Film   doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Vynikající animovaná   pohádka, která se nese v   ponuré, dechberoucí   atmosféře. Nechybí tu humor   v podobě všelijakých   komických situací, no a ani   někdy až hororově laděné   napětí. Příběh je velice   vydařeně promyšlený a   samozřejmě i zpracovaný.   Dále se mi líbily   jednotlivé postavy, které   jsou velmi komickým způsobem   karikaturně ztvárněny.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2006
Jemný morbidní humor,dobrý   nápad, po výtvarné stránce   snad nemá chybu,dobrý   dabing.Příběhu chybí   lechkost,více černého   humoru i více ¨života¨ do   toho umírání.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2005
Loutkový film dává   Burtonovi prostor aby nám   ukázal jeho hravost a smysl   pro fantazii. Ani příběh   není nejhorší, takže pro   všechný co mají rái   netypické snímky. Nightmare   before christmas je ale o   krapánek lepší.
jardiv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2010
O ruku nežádat!
Možná se vám budu zdát   nenormální, ale z Tima   Burtona mám smíšené   pocity. Na jedné straně   třeba skvělá Továrna na   čokoládu nebo Mars útočí,   na opačné podle mně   příšerně sladkobolný   Střihoruký Éda a tak nějak   přiblblý a rádobyvtipný   Beetlejuice.
K   Nevěstě mě samosebou   přilákala krásná obálka   na krabičce. A byl jsem tedy   po přežvýkání jejího   obsahu přehrávačem poněkud   zklamán či poněkud   nadšen?
To záleží   na mně. Jestliže se zbavím   nánosu let na hřbetě a   dokážu se koukat vyjevenýma   dětskýma očima, budu   nadskakovat v křesle krásnou   hrůzou a na závěr možná i   spontánně zatleskám. Jestli   ne, pak se budu převážně   otravovat, pokukovat po   tlačítku rychloposuvu a jen   zřídka se zasměju   nějakému dobrému nápadu   (třeba že říše mrtvých   je jásavě pestrobarevná,   zatímco náš svět taknějak   šedivý).
No tak   dobře, jsem holt otravný a   už s ničím nespokojený   dědek. Jak jste na tom vy?
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2006
Ano, je to moc hezká   pohádka, u které se nudit   nebudete, přesto je to pro   mě drobné zklamání. Chybí   silnější vygradování   příběhu, větší emoce, a   ani hudba není tak podmanivá   jako v Předvánoční noční   můře. Škoda.
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Tim Burton mě okouzlil už   hodně dávno, konkrétně   filmem Beetlejuice. Jeho   černý humor, fascinace   záhrobím a drsná poetika mi   fakt sedí.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Na tomhle originálnim filmu   oceňuju hlavně skvělou   ponurou atmosféru, ta   vážně neměla chybu.   Líbila se mě taky   sympatická mrtvá nevěsta s   červem v oku :D Zajímavý   bylo, jak mrtví přišli do   světa živých, kdyby to šlo   i ve skutečnosti, asi by to   bylo celkem hustý :D Vlastně   ani nevim, jestli ve filmu   bylo něco, co se mě   nelíbilo... Prostě super!
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Bizarní Tim Burton...Skvělé
Ponuré viktoriánské   městečko, které oplývá   různými obyvateli. No a v   tomto městečku žije Viktor.   Plachý mladík, jež je   zaslíben dceři místní   smetánky Viktorii. Nikdy se   neviděli a nyní mají   nacvičovat svatební obřad.   Celý ceremoniál vezme za   své, neboť nervózní Viktor   není schopný vyslovit   svatební slib. Ze strachu   uteče do nedalekého lesa a   pokouší se slib zopakovat.   Navlékne prsten na kus   větvičky a v tom je tu   mrtvá nevěsta Emily. Bere   Viktora do země mrtvých, kde   jej představuje jako svého   manžela. Dokáže se Viktor   vrátit zpět? A jak dopadne   svatba, když je Viktorie   mezitím zaslíbena   křivákovi Bitternovi?   Podívejte se na tuto   kouzelnou, bizarní,   Burtonovskou   "pohádku" a   uvidíte. Je znát, že skoro   už tradiční kombinace   Burton, Depp, Bohman   Carterová a můj oblíbený   Danny Elfman, coby skladatel   úžasných písní funguje.   Opět nejvíce doporučuji   původní znění:)
red_dragonfly
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2010
"Mírně morbidní   pohádka", asi tak bych   nejkratším souslovím   vyjádřila Mrtvou nevěstu.   Krásná vizuální   podívaná, chytlavé   písničky a výborné výkony   všech herců - dabérů (i   když dvojice Depp - Carter   samozřejme exceluje). Kdo má   rád Burtnovy filmy, tak si   pochutná a kdo ne...tak ať   se jde bodnout.. ;-)
Mary.Elwood
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Ze začátku jsem myslela že   půjde o nějaký horor ale po   pár minutách jsem zjistila   že se jedná spíš o   romantickou komedii a   příjemně mě to   překvapilo.Burtonův rukopis   se nezapře,sqelý dabing   Johnnyho Deppa,Helen Bonham   Carter a třeba i Christpera   Leeho.....Je úžasné že v   dnešní 3D době se někdo   odhodlá natočit film   postavený na   loutkách.Pěkné doprovodné   songy a ironická ukázka   toho,jací byli viktoriánci   snobové a v říši mrtvích   se lidé bavili mnohem lépe   :-) Krásná podívaná.
biscutstar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Jeden z nejlepších   animovanych (loutkových)   filmů prošpikováno krásnou   hudbou dannyho elfmana a   skvělými forky
Mr.Kluzo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2007
10/10
Skvěle a profesionálně   odvedená práce. Špička   mezi animovanými filmy.   Skvělý scénář - ponurá   erbenovská atmosféra jako   vystřižená z Kytice, ale i   zároveň vtipné dialogy. Moc   se mi ten film líbil.
Henry123
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Mrtvá nevěsta...ale živý film
Tim Burton a Johnny Depp znovu   dokazují, že když se spojí   vznikne veledílo. Je vidět,   že v animace je Burton od   ukradených vánoc o krok   dál. Vylepšil animaci -   kroky a pohyby postav jsou   naprosto plynulé a příšery   ještě příšernější. Ale   narozdíl od vánoc už mrtvá   nevěsta nemá Halloween, a to   ji obírá o atmosféru. Ano,   postavičky jsou podobné -   vychtlé, vysoké, kruhy pod   očima, to vyvětluje   Burtonův výrok, že by   chtěl v ukradených   vánocích pokračovat.   Ještě, že nedal filmu   typickou dvojku, ale zkrátka   jiný příběh ve stejném   stylu. Dvojka je o něco   málo horší - o jeden bod. I   tak je ale mrtvá nevěsta   úžasný film, který Vás   nadchne a naprosto Vás zmate   v tom směru, že nebudete   mít tušení, se kterou   nakonec Viktor zůstane.   Devět bodů pro tento   skvělí film.
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2010
mrtvá nevěsta
prostě bezva   filmeček,pobaví,zazpíváš   si a díky bezvadnému   českému dabingu(fakt jsme   lepší,než zní originál)se   od srdce   zasměješ,doporučuji i pro   dětičky...
Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Příběh v duchu Burtonova   předešlého(vynikajícího)   filmu Noční můra před   Vánoci. Nevěsta je lidsky   traagická a chce jen lásku,   které se jí nedostalo. V den   své svatby je zabita mužem,   kterého si měla vzít. Když   potkává Viktora, znovu se v   ní probouzí city a naděje.  
Krásný kontrast   života na povrchu země a pod   povrchem.
JohnCoffey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Jeden loutkový skvost   vymyslel, ale nemohl ho   natočit, tak to zkusil zase a   jinak. Je vidět, že od   Ukradených vánoc Tim Burton   pokročil, ačkoliv poetikou   vyprávění a prostředí je   tam co minule. Především   film (v Říši mrtvých)   obývají mnohem   zajímavější a pestřejší   monstra co minule. V   loutkovém hávu jsou   sympatičtější, než kdyby   to byla halda triků a   make-upu v hraném filmu. I   písně jsou, ačkoliv bych to   nikdy neřekl, lepší než   minule a co víc, zatím se mi   líbily úplně nejvíc ze   všech muzikálů, co jsem kdy   viděl. Krásně padnou do   děje a přitom se tam   objevují tak plynně, že si   toho skoro nevšimnete.   Zásluhu na tom má Danny   Elfman i slušivý český   překlad. K tomu si   připočtěte dabéry v   originále a máte postaráno   o krásný večer.
Rosomak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.1.2006
Pěknej film, myslim, že   potěší. Je to taková   oddechovka. Bohužel od   Burtona bych čekal něco víc   než jen pěknou podívanou,   tenhle film se sice bude   líbit, ale hned na něj   zapomenete... nic vám po něm   nezůstane. A to je škoda,   protože jinak je to fakt   pěkný...kouzelný.
sarf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Klobouk dolů - všechno je v   tomhle filmu originální -   příběh, loutky, scéna ...   konfrontace zmrtvělého   světa živých s bujarým   světem mrtvých nenechává   na pochybách, komu fandit.   Že by se divák nemohl   zamilovat do nevěsty, která   je po smrti a z očního   důlku jí vykukuje housenka?   Velký omyl :-)
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Krásná hudba, krásný   příběh. Příjemný   závěr.
Povedená   scéna: hra na piano v uvodu   filmu
kllatenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2008
Tento film je opravdu   nezapomenutelná podívaná.  
Děj není zrovna   nejatraktivnější, v hranné   verzi by asi tolik nezaujmul   ale ta skvělá animace mu   dodá jiný rozměr.
Úžasné písničky,   nezapomenutelné vtipy ...
Ať žije mrtvá nevěsta   a její "Červík Pepík   " XD
Shmick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Mrtvá nevěsta, loutkový   film, ale rozhodně ne jenom   pro děti. Nechybí ani   hudební čísla. O hudbu se   postaral opět osvědčený   skladatel Danny Elfmann.   Výtvarná a režijní práce   je skvělá a dává   zdánlivě jednoduchému   příběhu další zajímavý   rozměr. Depp opět   originálně pojal hlas své   postavy, roztržitého   Viktora, který není ani   schopen odříkat jednoduchý   svatební slib. Jeho loutka   vlastně i jako Depp vypadá.   Film si mě získal hlavně   pro svoji temnou poetiku a   občas až funerální humor.
poiu1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Moc pěkný pohádkový horor,   který je hezky zpracovaný.   Jde o výjimečné a   originální téma, protože   mrtvé nevěsty tu ještě   snad nebyly. Doporučuju se   podívat, stojí to za to :)
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2011
tahle morbidni pohadka je   atmosfericky velmi povedena   tim burton je pro mne podivyn   a zatracene dobrej reziser at   toci pohadky o mrtvolach nebo   strihorukyho edwarda,proste   kdo umi ten umi,a tim rozhodne   umi
danymo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Zábavný film,, který je jak   pro malé tak i pro velké.   Trošku mi Corpse Bride   připomíná svatební košili   od Erbena, ale to nijak vůbec   nevadí. Tim Burton je   skvělý a opět předvedl co   v něm je :). Místy mě to   ale nudilo, i když obvykle se   u animovaných filmů vždy   bavím. I tak klobouk dolů   před Timem Burtonem.
TerezaMondeková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2018
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z filmů, co mě nikdy   neomrzí. Můžu se na to   dívat pořád dokola.
Lilithka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2006
Mrtvá nevěsta
Miluju tenhle film, nádherná   pohádka, která pohladí   dušičku člověka který   inklinuje k černému humoru,   goth prostředí, nežnému   veršování a lásce. Viděla   jsem ho už asi 15x a nikdy se   mi neomrzí...pokud máte   někdo sklony jako   já...vřele doporučuji   doplnit tuto pohádku do své   filmotéky:-)
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Paráda ! Bomba ! Super !   Jediné co mohu vytknout je   to, že tato pohádka vás   vtáhne natolik do děje, že   Vám bude líto, že už   končí. Ono...pohádka...   prostě krásný romanticko   poetický loutkovo animovany   příběh. Jestli někteří   nevědí o čem tato perla   Tima Burtona je, tak mohu   prozradit, že se děj   odehrává ve viktoriánské   vesnici 19.století, kde se   má roztržitý mladík   jménem Viktor oženit s   citlivou a půvabnou Viktorii.   Shodou okolností se však   ožení s jinou   nevěstou....mrtvou...
Děj je doprovázen   příjemnou klavírní   (záhrobní) hudbou.
Zajímavé je, že   záhrobní svět je zde   skutečně pestrý a krásně   barvitý narozdíl od   povrchního viktoriánského   života pozemského... takový   krásny kontrast.
Jsem   unešen :)
Palec   vysoko nahoru.
ps:   nechybi ani Johnny Depp,   který si už zahrál v jiném   kousku Tima Burtona a sice   Střihoruký Edward.
Tanatos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2014
Mŕtva nevesta Tima Burtona
Ja radím tento film za jeden   z najlepších animákov aké   kedy vznikli vo filmovom   priemysle.Lebo všetko je tu   dokonalé či to je   anímacia,príbeh alebo   postavy.Pochmúrne prostredie   sa miesi z neviazanou a   ničím neurážajúcou   zábavou.A hlavná postava   mŕtva nevesta s tými jej   veľkými smutnými očami ma   dostala.
petulla
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Mrtvá nevěsta říká už v   názvu to, co můžeme ve   filmu čekat..ale i tak se   máte na co těšit...Není to   žádný trhák, ale pro fandy   animovaných filmů je to   další v pořadí... Jediný   s takovým námětem, ale jak   znova říkám, žádný   trhák... Pěkně   propracované, dobrý   příběh a dobré   rozuzlení...
Pilka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2008
Žít nebo nežít to je otázka!!!
Tento film bych viděla jako   lehčí zpracování   dětského horroru. Že ve   světě žijících lidi není   nic růžového , to ví asi   každý , ale že nás čeká   v záhrobí taková pohoda ,   to snad nikdo netušil. Tak   proč teda žít???Není   lepší umřít a užít si   mrtvolnou zábavu :D
SalamAleikum
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2006
Moc pěkné = neobvyklé   (vyjma předvánoční můry).   Milionová hudba a texty   Elfmana, roztomilé loutkové   divadlo, něžný hlas Johnyho   Deppa, krásná nevěsta   (bohužel po smrti) i trochu   té morbidity. V hlavě mi   zůstala hlavně ta hudba ale   jinak typický malývelký   Burton. Takový jak ho mám   ráda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih94765minih94765Sinister (2012) 
Sinister n
minih53032minih53032Teorie chaosu (2008) 
Chaos Theory n
minih34952minih34952Pátek čtrnáctého (2003) [TV film] 
Pátek čtrnáctého n
minih151488minih151488Jurský svět: Zánik říše (2018) 
Jurassic World: Fallen Kingdom n
minih166884minih166884Jumanji: Další level (2019) 
Jumanji: Next Level n
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih46190minih46190Lars a jeho vážná známost (2007) 
Lars and the real girl n
minih145617minih145617Do neznáma (2016) 
Approaching the Unknown n
minih140819minih140819Každý milion dobrý (2016) [TV film] 
n
minih16284minih16284Policajt v Africe (1977) 
Piedone l´africano n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

16:20 - 17:15

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

61 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10