reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mrazivá zvrhlost

Last Cry

Další název:
Sexual Predator, Dangerous Desires / Sexuální dravec / Sexuálny dravec (SK)
Rok:
2000
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Mrazivá zvrhlost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2011
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2011
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
radeccek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57587minih57587Velitel (1988) 
Der Commander n
minih126114minih126114Rohy (2013) 
Horns n
minih88017minih88017Kříž cti (2012) [2k digital] 
Into the White n
minih18231minih18231Bojovník (1983) 
Le battant n
minih39909minih39909Marie Antoinetta (2005) 
Marie Antoinette n
minih31890minih31890Perníková věž (2002) 
Perníková věž n
minih7830minih7830Gangster (1996) 
Hoodlum n
minih39592minih39592Nesnáze pana účetního (1976) 
Il secondo tragico Fantozzi n
minih37928minih37928Sám doma 4 (2002) [TV film] 
Home Alone 4 n
minih11737minih11737Mackintoshův člověk (1973) 
Mackintosh Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
7   - cicis
8   - Justik66
6   - kubik-duli
7   - rockwoman
7   - rosta12
10 - Monalisa75
7   - milan53
10 - radeccek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.241/0.222