reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mraky odtáhly

Kauas pilvet karkaavat

Země:
Rok:
1995
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
3.4.1997
„Vyprávění o několika staromódnich lidech tohoto moderního světa“

Celkové hodnocení filmu Mraky odtáhly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2009
Flexaret
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23376minih23376Za mraky (1995) 
Par-dela les nuages / Al di lá delle nuvolle / Jenseits der Wolken n
minih93298minih93298Inbox (2005) [TV pořad] 
Inbox n
minih22331minih22331Velký flám (1966) 
La Grande Vadrouille n
minih27048minih27048Draculův švagr (1996) [TV seriál] 
n
minih23125minih23125Výtah na popraviště (1958) 
Ascenseur pour l'échafaud n
minih21137minih21137To neznáte Hadimršku (1931) 
n
minih5022minih5022Cesta do Ameriky (1988) 
Coming to America n
minih45212minih45212Až na krev (2007) 
There Will be Blood n
minih9791minih9791Julie (1977) 
Julia n
minih26574minih26574Celebrity (1998) 
Celebrity n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
8   - Faye
8   - Akana
7   - Ferry76
10 - leopard60
6   - Flexaret

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.197/0.175