Jeden svět
ohodnotit

Most do země Terabithia

Bridge to Terabithia

Další název:
Most do krajiny Terabithia (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
15.3.2007
„Stačí přejít řeku a jste v pohádkové zemi fantazie, plné kouzelných bytostí, zázraků a překvapení. Ale je také cesta zpátky?“

Komentáře k filmu Most do země Terabithia

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2014
No, mám pocit, že   předpubertální děti,   kterým je snímek   jednoznačně určen, musel y   po první půlhodině   čiročiré nudy kvapně   opustit kino, nebo znechuceně   vypnout přehrávač. Chybu   učinily, protože teprve pak,   a to zas učinili chybu   autoři, se to teprve začne   vlastně rozvíjet.   Hlemýždím tempem, ale   začne. Za děj tedy houf a   houf mínusů. Ovšem pak na   druhou stranu, dobře   hrající dětští herci,   hlavně malá sestřička   hlavního hrdiny, se snažili.   Plusy také za krásnou paní   učitelku, za hudbu a pak i za   efekty. Vztah učitelka, žák   mi přišel ve filmu   zbytečný, stejně jako ta   smrt. Pak se ze zbytku filmu   zbytečně stává slzopudný   doják. 201310198623/0000
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Nádherný příběh o tom,   že dětská představivost   nezná hranic a že dospělé   z dětí dělají někdy   příliš násilně rodiče.   Velmi citlivě natočený   příběh o strastech toho,   když člověk úplně   nezapadá a o tom, jak   osvobozující je najít   spřízněnou duši.
Nejmenší děti se budou   dívat na hezké zpracování,   ale některé záběry   nepochopí, ty budou naopak   pro jejich rodiče.
Výborné je obsazení   mladých herců, jejichž   výkony jsou naprosto   uvěřitelné a přirozené.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2013
Svět snů a fantazie je   častý únik dětí od tvrdé   reality. Hledají v něm   určitý druh dobrodružství,   romantiky a hlavně nějaké   přátelství. Imaginární   svět plný různých   postaviček, které   ochraňují a bojují za ně,   je i svět dvou nových   přátel. Jess a Leslie se   poznali ve škole a když   zjistili, že jsou i sousedi,   začali spolu podnikat cestu   do vysněné země Terabithia,   kde jim je dobře a jsou   šťastní. Emocionální   příběh splňuje svůj   účel. Jednoduchý děj je   vyprávěn lehce a tak nějak   lidsky. Překvapením jsou i   tragické události, které   sice patří k životu, ale u   takovýchto tipů filmů   nejsou zrovna obvyklé. Film   pro celou rodinu a hlavně pro   ty, co také mívají svůj   vysněný svět, ve kterém   uniknou od reality.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2007
Docela zajímavá pohádka,   která ukazuje jak moc může   být dětská fantasie   rozmanitá. Čekal jsem jen   trošku víc kouzel, protože   dlouhou část filmu jsem si   myslel že je to nějaké   drama...
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Vážení, jsem velice   rozčílený. A z tohoto   důvodu nebudu film hodnotit,   ale jen komentovat. Po   přečtení koment. mých   oblíbenců jsem nabyl dojmu,   že si pouštím snímek něco   jako Nekonečný příběh,   plný bezprostřednosti,   očekávání a fantazie"   Zavři oči, ale mysl nech   otevřenou". Tak jdem na   to, nevinný dětství,   kamarádství, kde neustále   běhaj po lese, jak   splašení, holčička, co se   jevila nad každou   normálností, jako kdyby byla   sjetá(velikost očí by tomu   odpovídala). Ale příběh   zvolna pluje dál na   křídlech fantazie, aby Vás   během 5x min. rozsekal! I   děti dokáží být aniž by   si to uvědomily, sobci.   Křivdy a nepochopení i   naschvály. Začíná   absolutní znásilnění   naivní dětský dušičky.   Takovej.nejsem, nebudu S!, ale   jen si dovolím říct, že   film je SMUTNÝ! a po   shlédnutí mam depku a   brečím jak želva...
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Při prvním shlédnutí jsem   hodnotila za 6. Dnes už za 8.   Možná pro ten očistný   pláč, kterým jsem smyla   nejen emoce z filmu, ale i   vlastní tenze. Fantazie je   krásná věc. Kdo ji má,   vyhrává.
AnnaSophia   Robb je neobyčejně pohledná   zrovna jako Josh Hutcherson.   Oba, jak již víme, se   uplatnili v dobře zapsaných   filmech později. Už tady je   vidět ten potenciál. Triky   na úrovni Star Wars... a ten   obr, to je celý Ozzy Osborne!   :)
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Pěkné filmové   scénky, dobrodružství   a zábava nejen pro malé   diváky ale i pro   dospěláky...
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Svým způsobem originální   fantasy podívaná, která se   nesnaží napodobovat   hoollywoodské spektákly ale   jde si svou vlastní cestou.   Fantasy svět zde není   "opravdový" jako v   jiných filmech ale vše se   odehrává v hlavách   hlavních přestavitelů,   kteří do fantastického   světa unikají před krutou a   nudnou realitou. Hlavní   představitelé své role   zvládli na výbornou a nejsou   to žádné otravné,   nesympatické děti jako v   jiných filmech. Jen mě   mrzelo, že mě film ničím   nesolnil a přiznávám se,   že jsem se u něj docela   nudil jelikož většina filmu   je o tom, že sledujete jak si   dvě děti hrají v lese. Co   však na mě zapůsobilo byla   poslední dramatická   třetina, která přišla z   ničeho nic a určitě   většinu diváků nemile   překvapí. Cílové divácké   skupině (tzn. dětem) se film   bude líbit určitě ale u   těch rodičů si nejsem   jistý.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Ten kdo čekal fantasy, bude   asi zklamán. Všechno   tajemné, co se zde děje je   jen v dětských   představách. Autorka   předlohy ani neměla v   úmyslu napsat fantasy ve   stylu Narnie, účelem bylo   odvyprávět příběh pro   jejího syna, aby se snáze   vyrovnal trauna ze smrti   svého kamaráda. Taková   malá moralitka v   přijatelných mezích.
RwlBem
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2020
Docela
děsný film. Od počátku   rozjíždí šikanu a ústrky   v kolektivu, který zná   jedině posměch a pohrdání.   K tomu neschopní dospělí,   kteří se jen dívají a   mlčí, místo aby dětem   podali pomocnou ruku ať už   svou autoritou, anebo vhodnou   radou. Zjevení samo o sobě   je školní řidič, který   vyloučí děcko z dopravy a   nechá ho jen tak kdovíkudy   táhnout domů o samotě.   Úžasný svět, fakt. A když   už to vypadá že se věci   trochu pohnou lepším   směrem, bum ho. Brečím jak   želva. Jak strašné, že se   děcka musí utíkat z našeho   hnusného světa do své   fantazie, místo toho aby tu   fantazii mohly prostě žít   ve svém mládí...! A čí je   to vina, že nemohou?!
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Děti, chlapec a dívka, si   vytvoří fantazijní,   únikový svět mimo krutou   skutečnost. Ano, není to až   tak originální, ale co na   tom záleží, když mne to   takhle chytlo za srdce? Film   je doslova nabitý emocemi a i   přes ne až tak lákavý   zevnějšek mne uchvátil. Ten   klučina je, řeknete si,   trochu zvláštní, trochu   třídní renegát, ale umí   moc hezky kreslit. A co   teprve, když se objeví   holčina, jak ta je teprve   zvláštní. A pokud jsou oba   hlavní představitelé   skvěle zahraní (hlavně   AnnaSophia Robb je naprosto   kouzelná a bezesporu má   před sebou – také díky   pěkné tvářičce – hodně   světlou budoucnost a krom   jiného je mi daleko   sympatičtější než Dakota   Fanning), pak lze skutečně   uvěřit všemu, co nám film   předkládá, jak   neuvěřitelným výplodům   hravé dětské fantazie, tak   občas až moc syrové   realitě, a naplno snímek   prožít. Pro mne osobně   velké překvapení.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Já ani nevím, co bych k   tomuto filmu dodal. Je to   jeden z těch, které jsem   nejprve považoval za   jednoduchá, oddechová   podívání, ale v tomto   případě jsem byl překvapen   jeho hloubkou. Patří mezi ty   filmy, jež nemůžete vnímat   jen rozumem; prostě nechte   svou mysl otevřenou a   myslím, že vás dostane.

Jak jsem se tak   díval na ostatní   komentáře, usoudil jsem, že   tento dojem není jenom můj.   A Josh Hutcherson v hlavní   roli? Už jsem ho v pár   filmech viděl a byl pro mě   jedním z důvodů, proč se   na Terabithii podívat. A   nezklamal mě; jeho role byla   podle mě dost těžká,   hluboká, ale připadá mi,   že si ji opravdu užíval.   Celý film se mu povedlo   pozvednout.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2007
'Most do země Terabithia' je   kvalitně odvyprávěný   dětský příběh s hlubší   myšlenkou a táhnoucím se   dějem. Přesně tak se mi to   jevilo, přílišné   natahování, které   přecházelo v nudu.   Především zhruba   prostřední část ve mně   vyvolávala pocit znudění.   Herecké výkony dětí byly   zcela přiměřené k filmu a   efekty byly nádherné.   Jenomže, i když je celý   snímek vlastně o fantazii,   fantasy prvků zde divák   uvidí velmi málo, což je   škoda a myslím, že ze sebe   mohli autoři vymáčknout   víc. Pocit zklamání ve mně   vyvolal především fakt, že   jsem stále čekal, kdy se to   pořádně rozjede a ono nic.   Nečekaný zvrat průběhu   děje zvedá kvality této   podívané o něco výš.
brnvl2105
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Člověk by řekl že ho co   málo překvapí.Hezké   zpracování toho jak tichý a   i doma trochu podceňovaný   hoch najde spřízněnou   kamarádku se kterou zažívá   svá dobrodružství i když   jen ve fantazii. je vidět že   když má dítě nějaký   sen,dokáže ho správně   prožít.
meduska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Vítejte ve světě fantazie
Zajímavý film pro mládež o   dětské fantazii. Jen ten   konec byl trochu smutný, ale   pro děti poučný. Na   skouknutí dobrý.
michal33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Tento film byl pro mě dost   velkým zklamáním,vzhledem k   tomu,že se jedná o film od   ,tvůrců Letopisů   Narnie"čekal jsem   podobnou pohádkovou fantasy,   leč příjemné překvapení   se nekonalo.Pár fantasy scén   to nezachránilo a pokud si   přehrajete trailer,tak je   všechny uvidíte už tam...Na   tento film se asi nejlépe   hodí charakteristika   psychologické a vzhledem ke   konci /kdy jedna z hlavních   postav tragicky zemře/ i   drama a dle mého názoru   nevhodné pro děti do 10ti   let...Zajímavý je však   výkon Joshe Hutchersona, z   něhož zdá se, roste nová   americká filmová   hvězda-jestli jen dětských   filmů - to teprve uvidíme...
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Nemohu si pomoct, i já jsem   se těšil především na   fantasy film a to se mi   nedostalo. Spíš rodinné   drama se vším všudy. V   obsahu se píše, že   vytvoří imaginární   království... možná   kdybychom toho viděli tolik   jako na konci bylo by to   lákavější a daleko   chutnější. Nevím zda se   sem opravdu hodil dramatický   konec, který celý film   změní a stane se z něho   drama s výslednou smutnou   dojemnou atmosférou. Jinak   AnnaSophia Robb a Josh   Hutcherson super.
sismik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Podařená adaptace
Tak tento film, je podle mě   jeden z nejlepších filmů   poslední doby. Jsou i lepší   kousky ale řadila bych ho   mezi nejpovedenější. Jde o   adaptaci knihy, která se   stala celosvětově   úspěšná a stejně   nášlapnuté má i tento   film.Nejrůznější emoce ve   Vás vyvolá doslova každá   scéna a na konci filmu už   budete ronit krokodýlí slzy.   Snímek má skvělé efekty,   výbornou hudbu a vše je   podtrženo mimořádně   dobrým výkonem dětských   herců. Snímek Vás   rozhodněne nenechá   chladnými a budete ho hltat   od začátku do konce.   Závěrem: Snímek, který   stojí za to vidět...
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Popravdě řečeno, nečekal   jsem od tohoto filmu nic. Dle   ukázek, současných   módních trendů a názvu   jsem čekal spíše   předigitalizovanou   infantilní zábavu alá   Narnie a protože se mi   dopoledne zrovna nechtělo   myslet, pustil jsem jej.   Avšak oj - chyba lávky. Oč   méně jsem čekal, o to více   jsem dostal. Pomalý rozjezd   ještě vypadal tak trochu,   že "tam přejdou" a   nastane klasické klišé,   jenže on se ten rozjezd   nezastavil - naopak. Do   kategorie fantasy bych nakonec   snímek rozhodně nezařadil.   Tajemné a nadpřirozené   věci zde jsou, ale natolik   jsou šikovně zakomponovány,   že nikdy nevíme, pokud to je   ještě dětská fantazie a   kde začíná opravdové   nadpřirozeno. Svět všední   šedé reality se prolíná s   pableskujícím dobrodružným   vesmírem, do nějž z   všedního světa utíkají   ti, kteří jej nemohou a   nechtějí žít. Po této   stránce film připomíná   poměrně Hledání země   nezemě, hlavní rozdíl však   je už v tom, že tento   snímek zanechá mnohem   melancholičtější dojem,   ať už celkovým vyzněním,   nebo dějem, který zde nebudu   spoilerovat. A nakonec, viděl   jsem spousty filmů, ale jen   těžko si vzpomenu na   nějaký smutnější či   melancholičtější - a že   tento pocit ve mne zůstává   ještě dlouho po doznění   filmu.
JohnCoffey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Velice dojemný snímek má   cejch fantasy, ale o to tu   nejde. Je to hlavně film o   dvou dětech, odstrkovaných   od kolektivu, kteří se   právě za těchto okolností   zkamarádí a nakonec   dokáží polepšit i okolí.   Motiv smyšlené země je jen   okrajový a přijde mi nudný   a nepravdivý - vymyslet si   zemi takto snadno lze snad jen   za požití (silných) drog.   Ale nedoporučuji pro děti,   konec byl poněkud silný i na   mě.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2009
Film je moc hezky udělaný,   každý si určitě vzpomene,   jak si taky jako malý hrával   někde v lese nebo v parku a   vytvářel si svůj vlastní   svět. Jen konec byl moc   smutný, film jsem si pustila   v dojmu, že jde o nějakou   pohádku u které budu v   pohodě relaxovat, ale   ouha..myslím, že patřím k   těm, kteří by ocenili   štastný konec, i když pak   by to určitě nebylo ono.
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Velmi působivá a jímavá   záležitost, od které jsem   čekal úplně něco jiného,   ale o to příjemněji mě   překvapila. Film stojí   především na brilantních   výkonech hlavních dětských   představitelů (obzvláště   Anna Sophia Robb a její   úsměv je k sežrání),   které výborně doplňují   dospělí herci. Za zmínku   stojí určitě i zajímavá   hudba Aarona Zigmana. Dosud   spíše producent a   scénárista Gábor Csupo se i   jako režisér ukázal ve   velmi dobrém světle a jsem   opravdu zvědavý na jeho   další připravované   projekty.
d.lilien
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Když jsem šla z kina, byla   jsem nešťastná...a víte   proč? Protože jsem na film   vzala kamaráda, který mi   při odchodu ze sálu řekl,   že větší kravinu v   životě neviděl:-( Já   osobně miluju dětské filmy.   Ty jediné v sobě mají   ještě kus skutečné   naivity. Tenhle je nádherně   zpracovaný, odehraný,   doplněný skvělou hudbou a   kupodivu to není žádná   fantasmagorie, jak jsem o tom   někde četla. Doporučuji:-)
Endre-silentname
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Toto je najlepší film aký   som kedy videl... vynikajúca   muzika, krásny vzťah medzi   Jessom a Leslie a rovnako som   občas mal pocit, akoby som to   aj v reálnom živote   poznal.

Presvedčilo ma to vo   všetkom... je to proste   niečo tak krásne, že sa to   nedá popísať. Milujem tento   film.
Ell3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Mnozí z nás   utíkají,utíkali do   vlastního světa.A tenhle   film zachytil naprosto   dokonale,jak se některé   děti cítí.Nemůžu říci   naprosto úžasné,ale můžu   říct   úžasné.SPOILER!Nejkrásněj   ší scéna,která mě   vzala,byla ta,kdy se z   neznámého nepřítele   hlavího hrdiny vyklubal jeho   otec.Lehce nadprůměrná   podívaná pro diváka   každého věku.
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Jess Aarons je outsiderem ve   škole i doma. Celé léto   trénoval, aby se stal ve   škole tím nejrychlejším   běžcem, ale jeho cíl je   neočekávaně zmařen nově   příchozí dívkou, Leslie   Burkeovou, která soutěží   jen v „chlapeckých   kategoriích“ a vyhrává.   Navzdory jejich   nepříjemnému seznámení se   ti dva rychle stanou   nejlepšími kamarády. Leslie   ráda vypráví příběhy   plné fantazie a kouzel. Jess   je rád kreslí. Leslie   otevře Jessovi nový svět   představ a společně   vytvoří utajenou zemi   Terabithii, kouzelné místo,   do kterého je možné   vstoupit pouze přehoupnutím   se na starém laně přes   potok v lesích blízko jejich   domova. Tam oba vládnou,   bojují proti zlu a kují   pikle proti školním   rváčům. Díky přátelství   s Leslie se Jess mění k   lepšímu.
Renuleee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Ani klasická pohádka, ani   klasické fantasy... Příběh   o dvou dětech, přátelství   a fantazii. I když je život   krutý, vždy se najde   místečko, kde se můžeme   schovat- a to v naší   mysli.:)
Necker3
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Tento film sa mi vôbec   nepáčil,vôbec ma neoslovil   a pre mňa bol strašne   nudný. Vôbec sa mi nepáčil   koniec,podľa mňa to   skončilo až príliš smutne   a nezaujímavo...
tripx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
nejsem na typ tohodle filmu   ale obsazeni a herecke vykony   byli tak prirozene ze se vam   to vrije pod kuzi .. dami   priznejte se kolik slz jste   uronili kdyz se divenka   utopila ktera celemu filmu   davala naboj a silu ?
TornadoLou
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Dojemný příběh
Ano, připojuji se k   předchozím kladným   příspěvkům. Nečekal jsem   nic moc, spíš nějaké   béčko pro děti s pár   triky. Omyl. Je to film,   který může zhlédnout celá   rodina, ani chlapácký tatík   se nemusí stydět přisednout   si k obrazovce. Krásně   zpracované dětské   představy a fantazie, dobře   napsané dialogy, dramaticky   vystavěný příběh.   Představitelé dětských   rolí si počínali skutečně   věrohodně(dokonce lépe než   kolikrát v jiných filmech   dospělí herci). Musím dát   za pravdu těm, kteří   upozorňovali na zvlhnutí oka   při sledování závěru   filmu. A to nejsem žádná   slečinka.
konicekbanicek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Jde o krásný fantasy film   nejen pro děti, který   vypráví o dětské fantazii.   Hlavní postavou je zřejmě   malý kluk Jess který žije   obyčejným životem, než se   do sousedství přistěhuje   později jeho největší   přítelkyně Leslie. Ta   změní Jessův pohled na   svět, když si vytvoří   imaginární království   Terabithie a každý den   zažívají nové   dobrodružství a tím   utíkají před svými   strastmi a reálným životem.   Spíše je to film pro   starší děti, a i starší   určitě ocení krásný   příběh, i když trochu   smutný.
johnatan15
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2007
nadherny pribeh o fantazii   mladych deti ale strašne   smutny.ak ho niekto bude   pozerat tak bude strasne   plakat ak je citlivej povahy.   na 100%plaču.
Kavass
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasie
Žánr: dobrodružný /   rodinný / fantasie
-   Tak tohle mě skoro odradilo.   Nicméně, překonal jsem   počáteční odpor a na film   jsem se podíval, a tento film   mě naprosto uchvátil. Děj   mě naprosto vtáhl, a   nepustil.
Na tento film   jen tak nezapomenete.
ondry
Hodnocení:
Přidáno: 16.12.2010
tento film nijak neoslní ...   ale ani se u něj nenudíte   ... je to fantazi ale pouze v   mysli malich detí ... velmi   pěkny přiběh ... a   zajímavy konec hodně tam   zatlačili na psichyku   človeka ... proto si myslím   že pro zrovna male deti to   moc není ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32622minih32622Kruté radosti (2002) 
Kruté radosti n
minih39808minih39808Neprůstřelný plán (2003) 
FoolProof n
minih65205minih65205Čertova nevěsta (2011) 
Čertova nevěsta n
minih151950minih151950Génius (2017) [TV seriál] 
Genius n
minih39728minih39728Love Me Tender (1956) 
Love Me Tender n
minih46955minih46955Balónová pohádka (1987) [TV inscenace] 
Balónová pohádka n
minih131226minih131226Vzkříšení démona (2015) 
The Lazarus Effect n
minih73310minih73310Vychovatel (1972) [TV hra] 
Vychovatel n
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n
minih64715minih64715Smrt z laboratoře (1987) [TV inscenace] 
Smrt z laboratoře n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Road House (2024)

Road House
Road House z roku 1989 jsem   kdysi asi 2x viděl a tenkrát   se mi to líbilo, další   pokračování z roku 2006   neznám a novej RH jsem chtěl   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10