reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Moskva na Hudsonu

Moscow On The Hudson

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
112 minut
„Robin Williams coby sovětský saxofonista uprostřed New Yorku začíná chápat, kde chce vlastně žít. Otázka ale zní, zda to i dokáže...“

Celkové hodnocení filmu Moskva na Hudsonu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2010
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2005
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2010
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2008
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2008
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2015
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2015
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2008
dumdum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2003
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2008
Anjin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2014
Tiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69882minih69882Králova řeč (2010) 
The King's Speech n
minih23540minih23540Zákon je zákon (1958) 
La loi est la loi n
minih45988minih45988Jezero 2 (2007) [TV film] 
Lake Placid 2 n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih40366minih40366Kam se i andělé bojí vstoupit (1991) 
Where Angels Fear to Tread n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih5471minih5471Černá kobra (1988) 
Black Cobra / Cobra nero n
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih38269minih38269Vášeň v srdci (2003) 
Japanese Story n
minih39567minih39567Aladin - Jaffarův návrat (1994) 
The Return of Jafar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
8   - curil
5   - Agostino
9   - BinLADIN
8   - Bara.40
7   - rankinfitc
7   - nick4
7   - Saara77
7   - Petak69
8   - thefj
8   - Milicent
6   - Luky
10 - Gremmie
7   - Johnny1
8   - kmara
8   - zaluzar
6   - corado
5   - dumdum
6   - Gucia
8   - Anjin
7   - Tiki

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

38 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

208 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

83 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250511
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.498